Scandalul dintre Gigi Becali si Jean Padureanu care a cutremurat lumea fotbalului! Dupa ce latifundiarul l-a facut "blatuitorul blatuitorilor", "Lordul" a avut o reactie fabuloasa."A venit dupa mine sa-mi dea o suma de bani si i-am dat peste mana!"

Jean Padureanu a murit, aseara, rapus de un cancer nemilos la ficat, ce a dus la metastaze in tot organismul! Lordul a fost insa un personaj in lumea fotbalului pe cat de apreciat, pe atat de contestat, iar unele dintre scandalurile in care a fost implicat au uluit publicul.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereUna dintre cele mai aprige dispute ale fostului  conducator al Gloriei Bistrita a fost cu Gigi Becali. Totul s-a derulat in urma cu trei ani, prin luna mai, atunci cand latifundiarul din Pipera trecea printr-o perioada extrem de dificila. Condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare si audiat ultima oara la ICCJ in Dosarul "Valiza", controversatul patron de club a povestit in timpul audierilor despre momentul implicarii sale in fotbal, la Steaua: "Cand am intrat in fotbal, in 2000, i-am spus lui Victor Piturca ca nu voi accepta nici un blat. Nea Jean era blatuitorul blatuitorilor", a spus Becali, referindu-se la Padureanu.(intra sa citesti si declaratia incendiara a lui Gigi din sala de judecata)

fara descriereDeclaratia lui Becali l-a determinat pe Padureanu sa ia foc si sa-i raspunda cu aceeasi moneda lui Gigi Becali: "Cum poate el sa spuna despre mine ca sunt blatuitor? Are vreo dovada? A uitat cand a venit dupa mine sa-mi dea o suma de bani si i-am dat peste mana? Si acum imi aduc aminte de scena cand aduna banii de pe jos. Sa-i fie rusine! Nu-l dau in judecata pentru calomnie pentru ca nu-mi pun mintea cu el", a spus Jean Padureanu.

Totusi, la un an dupa declaratiile dure, “Lordul” si-a revizuit atitudinea fata de Becali, pe care l-a compatimit cand era inchisoare. „El nu suferea sa fie altul mai destept ca el la fotbal. I-am si spus, ma, tu ii fi destept ca stii sa faci bani , dar la fotbal nu te pricepi. Eu nu stiu sa fac bani, si daca am facut i-am dat la club. Tu daca i-ai facut i-ai luat tu, zic. E o mare greseala tot ce s-a intamplat cu el. Actul de justitie e interpretabil. Plateste el pentru toate, ca a avut gura spurcata. Si eu am facut ce am vrut, dar am facut cu vorba buna”, a mai spus Tata Jean intr-un interviu dat in “Sportul Bistritean”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate