Scandalul dintre Iulia Albu și Mihai Albu continuă! A mers cu Poliția la ea acasă: „Au fost martori”

Scandalul dintre Iulia Albu și Mihai Albu continuă. Cei doi foști soți se războiesc pe orele petrecute cu fiica lor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Scandalul dintre Iulia Albu și Mihai Albu continuă! A mers cu Poliția
Scandalul dintre Iulia Albu și Mihai Albu continuă! A mers cu Poliția


In articol:

Iulia Albu și Mihai Albu nu au reușit încă să ajungă la un acord comun în privința orelor petrecute cu fiica lor, Mikaela. Certurile au început încă din perioada în care toată lumea era izolată la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus și se pare că sunt departe de a se fi sfârșit.

Mihai Albu a mers cu Poliția acasă la Iulia Albu

Mihai Albu spune că Iulia Albu nu îl lasă să o vadă pe fiica lor, Mikaela. El a transmis că fosta lui soție nu respectă ordinul judecătoresc și că a putut să o vadă pe fetiță doar după ce s-a prezentat cu polițiștii acasă la ea.

„Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac urmatoarele precizări”, a anunțat Mihai Albu pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

„Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela”, a mai spus Mihai Albu, a mai adăugat el.

Mihai Albu a declarat că are de gând să formuleze o plângere penală după ce Iulia Albu nu l-ar fi lăsat să își viziteze fiica, dar speră ca fosta lui parteneră de viață să își schimbe comportamentul.

„Sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului”, a mai spus Mihai Albu.

Citeste si: Iulia Albu, terorizată în propria locuință. A fost nevoită să sune la poliție în toiul nopții. Ce s-a întâmplat cu vedeta?

Scandalul dintre Iulia Albu și Mihai Albu continuă! Fostul sot face acuzatii grave
Scandalul dintre Iulia Albu și Mihai Albu continuă! Fostul sot face acuzatii grave

Iulia Albu neagă acuzațiile pe care i le aduce Mihai Albu

Iulia Albu neagă acuzațiile pe care i le aduce fostul ei soț, Mihai Albu. Vedeta spune că nu i-a interzis fostului ei soț să o vadă pe fiica lor, Mikaela, ci că nu era acasă în momentul cu pricina, conform informațiilor apărute în presă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Carmen Tănase, previziune sumbră despre pandemia de coronavirus: „A fost doar un exercițiu pentru umanitate. Urmează ceva mult mai rău”

Avertisment meteo! Cum va fi vremea în România: Ploile şi furtunile vor continua până joi dimineaţă și este în continuare cod galben și cod portocaliu în mai multe județe

Scandal monstru la Casa Regală: Harry i-a luat apărarea lui Meghan Markle. Ce i-a interzis Regina să facă

Lidia Buble, îndrăgostită de Cătălin Botezatu: „Dormeam cu poza lui sub pernă”

Cum i-a luat Mario Fresh lui Alex Bodi limuzina de 400.000 de euro! Vezi ce legătură este între cântărețul bătut măr în clubul din Mamaia și afacerist!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies