Scandalul este uriaș la Puterea Dragostei. ”Eu l-am aruncat și tu l-ai luat”

Andreea Oprică susține că Andy o place și că s-ar întoarce la Puterea Dragostei pentru ea. Este motivul pentru care Roxana a luat foc.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Scandalul este uriaș la Puterea Dragostei. ”Eu l-am aruncat și tu l-ai luat”


In articol:

Replici dure între Andreea Oprică și Roxana la Puterea Dragostei, iar motivul este Andy.

După ce Andreea Oprică s-ar fi lăudat că vorbește cu Andy și că l-ar vrea în casă pentru a vedea dacă ar putea avea o relație, Roxana a luat foc.

fara descriere

”Andy nu o să te sărute niciodată pe tine aici în emisiune. Îl știu mai bine ca tine. Eu l-am aruncat și tu l-ai luat. El a fost iubitul meu și eu i-am spus ”pa”. L-am înșelat”, i-a spus Roxana. Replica Andreei Oprică a venit imediat. ”El te-a lăsat pe tine. Nu trebuie să te mândrești cu asta (n.red cu faptul că l-a înșelat pe Andy)”, a spus și Andreea Oprică.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, despre ultimele săptămâni înainte de naștere! Cum arată acum și câte kilograme s-a îngrășat soția lui Alex Zănoagă ”Nu mă simt bine”

fara descriere

Andreea Oprică: Andy vrea să se întoacă la Puterea Dragostei

Nu este prima dată când Andreea Oprică vorbește despre Andy. De câteva săptămâni, aceasta susține că fostul iubit al Roxanei a luat legătura cu ea,  că își trimit mesaje și că i-a transmis că își dorește să se întoarcă în casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Cine este Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei” și pentru cine a pășit în casa iubirii de la Kanal D

fara descriere

Citeste si: Culiță Sterp are o nouă iubită! Cântărețul a uitat-o deja pe Carmen de la Sălciua și se plimbă cu altă muză prin București

Puterea Dragostei. Andy și Roxana, din iubiți au devenit dusmani

Andy și Roxana s-au iubit, ea l-a înșelat și apoi și-au aruncat cuvinte grele. A fost dragoste mare îmntre Andy și Roxana la Puterea Dragostei în primul sezon. Cel puțin așa părea. Numai că, Andy a primit mai multe poze cu iubita lui în compania altui bărbat. Nu era vorba despre orice bărbat, ci chiar fostul iubit al Roxanei. Cei doi s-au certat chiar în emisiune, apoi, Roxana s-a sărutat cu grecul Alexander chiar de față cu Andy. Relația dintre cei doi concurenți de la Puterea Dragostei s-a încheiat urât.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate