Vedete

Scena urata la un restaurant de lux! Cum s-a despartit, de fapt, Bianca de Tristan Tate: "Tot i-am zis ca nu ma regasesc, nu ma recunosc"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Scena urata la un restaurant de lux! Cum s-a despartit, de fapt, Bianca de Tristan Tate: "Tot i-am zis ca nu ma regasesc, nu ma recunosc"icon photo
 
Bianca Dragusanu a povestit cu a pus punct relatiei cu Tristan Tate. Cei doi si-au spus adio in urma cu mai bine de doua saptamani. 
 
Despartirea Biancai de Tristan s-a produs intr-un restaurant de lux din Capitala, blondina fiind cea care a initiat discutia.
 
Martorii sustin ca cei doi au avut o discutie aprinsa, in care Bianca i-ar fi cerut lui Tristan sa se desparata. 
 
Milionarul a acceptat fara ezitare si fara sa incerce sa o tina langa el, apoi i-a spus, pe un tot neprietenos sa plece cu un taxi acasa.
 
 
"Da, la un restaurant ne-am despartit, asa e. Inainte sa ne despartim, am avut discutii, pentru mine era premeditata asta cu despartirea, la modul... nu a fost prima oara. Am avut discutii. Tot i-am zis ca nu ma regasesc, nu ma recunosc, nu ma face fericita, nu imi mai place.
 
Scena urata la un restaurant de lux! Cum s-a despartit, de fapt, Bianca de Tristan Tate: "Tot i-am zis ca nu ma regasesc, nu ma recunosc"
 
 De atunci ne-am promis ca o sa fim civilizati si nu o sa mai vorbim unul de altul",a declarat Bianca Dragusanu pentru www.spynews.ro. 
 
 
Adevărul despre împăcarea dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Care dintre cele două femei a făcut primul pas EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Premii fabuloase luni seară la “Vrei să fii milionar?” Ce sume au câştigat concurenţii? Alexandru Baltăţanu continuă lupta şi în ediţia de marţiicon photo

Vedete

Premii fabuloase luni seară la “Vrei să fii milionar?” Ce sume au câştigat concurenţii? Alexandru Baltăţanu continuă lupta şi în ediţia de marţi

Premii excepţionale luni seară la ”Vrei să fii milionar?”, în emisiunea moderată de Teo Trandafir, la Kanal D

Titlu secțiune