Scene de groază în fața unui copil. O femeie și-a ucis prietenul cu bestialitate, iar ce a urmat întrece imaginația

Caz halucinant în Ucraina. O femeie a ucis un apropiat din familie în fața propriei fiice, după ce i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Scene de groază în fața unui copil. O femeie și-a ucis prietenul cu bestialitate, iar ce a urmat întrece imaginația


In articol:

Crimă șocantă în Ucraina. O femeie și-a torturat, iar apoi și-a ucis un apropiat din familie. Întreaga scenă s-a petrecut în fața fetei ei în vârstă de 16 ani, care a fost martoră la fapta îngrozitoare a mamei ei. Cu adevărat șocant a fost ce a făcut femeia imediat după ce a comis crima. Aceasta s-a așezat în curtea casei, și-a făcut o cafea și a fumat o țigară, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Crimă odioasă în Ucraina

Criminala în vârstă de 45 de ani și-a ucis victima după ce i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, iar ulterior l-a lovit cu mânerul unui topor, potrivit Daily Mirror.

Totul s-ar fi petrecut după o petrecere care a avut loc în casa autoarei crimei. Criminala și victima acesteia ar fi petrecut și s-ar fi distrat, dar la un moment dat lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Aceștia au început să se certe, iar femeia a început să îl lovească pe bărbat cu un cuțit, până l-a lăsat inconștient.

Citeste si: Puterea dragostei 5 iunie. Schimb de replici dure între Berna și Ligi: „Ești obsedată de Jador!”

Citeste si: Asta le întrece pe toate. Ce a putut să spună Viorel Stegaru în direct, după ce s-a angajat. Mirela Vaida a luat foc când l-a auzit

Citeste si: Colegul lui Selly de la 5GANG, Pain, diagnosticat cu o boală rară. Va trebui să ia tratament toată viața

Deși ar fi fost de așteptat ca femeia să o ia la fugă după ce l-a omorât pe bărbat, aceasta a sunat la poliție și a declarat ce a făcut. Mai mult decât atât, femeia a așteptat autoritățile în timp ce savura o cafea și fuma o țigară.

Întrebată ce s-a întâmplat, femeia a povestit întreaga scenă ca și cum ar fi fost un lucru banal. Fiica în vârstă de 16 ani a femeii a fost preluată de protecția copilului și i se oferă consiliere psihologică, în speranța că va uita imaginile cumplite la care a fost martoră în noaptea groazei. Acum, mama acesteia riscă să petreacă 15 ani la închisoare pentru fapta odioasă. 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate