Scene halucinante la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Femeia a strigat în gura mare: "Ei l-au omorât!"

Scene halucinante la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Numeroase persoane s-au strâns la înmormântare, iar o femeie a început să strige în gura mare: "Ei l-au omorât!".

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Față de alte vedete, Răzvan Ciobanu era foarte cuminte și de asta mi-a plăcut de el. Dar el, săracul, cred că a căzut și într-o depresie puternică, din care nu a mai putut să își mai revină. Oricum, moartea lui a fost foarte dificilă, eu cred că a fost pus de cineva și omorât. Îmi pare rău, că era un copil tânăr, măcar să îl lase să trăiască, de ce nu l-a lăsat să trăiască? Ei l-au omorât, mafia, mafia cu drogurile l-au omorât, eu așa cred. Nu a fost un accident, de ce l-au schimbat, de ce i-au întors mâinile sus, de ce l-au pus pe o parte și de ce nu l-a lăsat așa cum a căzut el? Persoana care l-a omorât, a căzut la 100 de metri de unde a căzut el și a murit", a strigat femeia care a venit să își ia rămas-bun de la Răzvan Ciobanu.

Multe persoane participă la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, inclusiv persoane care, aparent, nu au avut nicio legătură cu designerul în timpul vieții. Printre vedetele care au venit la înmormântare se numără Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Oana și Marius Elisei.

Printre persoanele celebre și apropiate de Răzvan Ciobanu care se absentează se află Adina Buzatu. Cunoscutul designer a explicat pe pagina ei de Facebook de ce a decis să nu participe la înmormântare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate