Vedete

Scene halucinante la "Puterea Dragostei"! Adrian a înfipt o furculiţă în Bianca!

Adrian şi Bianca au avut un scandal monstru în această ediţie a emisiunii "Puterea Dragostei" de la Kanal D.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Scene halucinante la "Puterea Dragostei"! Adrian a înfipt o furculiţă în Bianca!icon photo

Antipatia era de dinainte reciprocă, însă de data aceasta lucrurile au degenerat.

Bianca l-a acuzat pe Adrian că a înfipt o furculiţă în ea. "Băi, tu nu-mi băga mie furculiţa că-ţi dau una de te nenorocesc aici!", i-a strigat Bianca lui Adrian.

Bianca s-a ridicat imediat şi a mers către echipa de producţie. "Ia uite, stau eu să-şi bată ăsta joc de mine! Pleacă de-aici!", a urlat din nou Bianca.

Ulterior, Andreea Mantea a abordat subiectul în emisiune, iar Bianca a susţinut din nou că Adrian i-a înfipt furculiţa într-o parte a corpului. Adrian o acuză pe Bianca de faptul că a început scandalul, prin faptul că i-a spus că nu avea bani de ţigări. "N-aveai bani nici de ţigări la bucată", i-ar fi spus Bianca lui Adrian, ceea ce ar fi declanşat tirada acestuia.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune