Scene halucinante pe stadion, după ce CSA Steaua a ratat promovarea! S-a lăsat cu bătaie și gaze lacrimogene

Au avut loc scene incredibile pe stadion, după ce Steaua a ratat promovarea!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Scene halucinante pe stadion, după ce echipa Steaua a ratat promovarea pentru al doilea an consecutiv în Liga 3. A fost învinsă de Carmen București, scorul fiind de 0-1. Scandalul a avut loc pe stadionul din Regie, unde suporterii Stelei au intrat pe teren și s-au luat la bătaie.

Citeste si: Imagine incredibilă cu Delia, în roabă! Detaliul care a atras atenția

Citeste si: Semn divin. Un curcubeu a apărut pe cer, la Sibiu, la plecarea Papei din România - GALERIE FOTO

În acel moment, jandarmii au acționat imediat și au dat cu gaze lacrimogene. Fanii CSA Steaua au rupt gardurile și scaunele din tribunele stadionului din Regie. Mai mult decât atât, ultrașii CSA Steaua i-au dezbrăcat pe fotbaliștii care au ratat promovarea în Liga 3.

fara descriere

Citeste si: Ce a apărut pe internet, după ce s-a aflat de moartea concurentului de la Puterea Dragostei! Este cumplit ce s-a întâmplat

"Unul dintre suporteri este rănit, încearcă să se ridice acum. Dar apele s-au liniştit, după ce s-au dat cu gaze lacrimogene. S-au rupt gardurile, asistăm la momente incredibile. Suporterii sunt supăraţi, dar jandarmi au făcut un cordon şi lucrurile par sub control acum. Sunt mulţi jucători ai Stelei care au plâns după această înfrângere", a spus Marian Codirlă, reporterul Digi Sport prezent în Regie, la meci.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate