Scene incredibile la Puterea Dragostei! Bianca a povestit cum i-a ridicat fusta Hamude!

Mărturii incredibile la Puterea Dragostei. Simina a dezvăluit un episod legat de ridicarea fustei Biancăi, iar Bianca a mărturisit totul.

Autor: A.I.

"Nu aveam fusta ridicată, el mi-a ridicat mie fusta. Mi-era rușine, nu știam ce să zic, că era doamna de la machiaj lângă.

Eu m-am pus în brațe la el (n.r.- la Hamude), eu aveam fusta scurtă. El a făcut la caterincă, a tras-o și mie mi-era rușine că era doamna de la machiaj și nu puteam să-i spun <Nu-mi mai trage fusta>.

Și atunci m-am ridicat și mi-am tras fusta. Ea (n.r.- Simina) spune că mi-am tras singură fusta.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

O las pe pârâcioasa asta (n.r.- Simina) la date, știe ea tot", a spus Bianca în această ediție a show-ului "Puterea Dragostei".

Adrian, care a fost martor, a povestit și el ce a văzut. "S-a așezat în brațe la Hamude. Eu dormeam și ascultam muzică", a spus el, fără să știe sigur ce s-a întâmplat în privința fustei Biancăi.

"De unde să știe el, că era cu spatele?", a replicat Bianca. 

Cel care putea lămuri întreaga scenă, Hamude, tocmai se enervase, își scosese lavaliera și părăsise emisiunea.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Hamude își cere descalificarea! Clipe greu de imaginat la ”Puterea Dragostei”: și-a aruncat lavaliera și a plecat nervos

Roxana de la Puterea Dragostei este disperată să se împace cu Andy! Și-a luat inima în dinți și a recunoscut adevărul, pentru a-l convinge să se întoarcă la ea

Plușica aruncă bomba! ”Nu era iubire între Roxana și Andy! Era doar atracție fizică”! Declarații șocante ale fostei concurente de la Puterea Dragostei

Horoscop Zilnic Duminică 24 Octombrie 2021: Vărsătorii sunt hotărâţi să spună lucrurilor pe nume, Peștii vor rezolva anumite probleme din trecut

INTERZIS VACCINUL PFIZER! Decizia luată chiar acum. Cine a oprit vaccinarea

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

După Coronavirus ne mai lovește ceva neașteptat. Ajunge și în România. Scenariul periculos venit direct de la UE

Un fost fotbalist a murit electrocutat după ce i-a căzut telefonul în cada cu apă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies