Scene înfiorătoare! O bătrână a trăit în condiții insalubre alături de 14 câini, trei pisici și cadavre de animale

Povestea cutremurătoare a unei femei, care a trăit cu animalele moarte în casă!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

O femeie din Suceava a trăit foarte mult timp în condiții insalubre, alături de 14 câini, trei pisici și multe cadavre de animale. Femeia a stat o bună perioadă alături de 20 de animale bolnave.

Citeste si: Mâinile și picioarele unei fetițe de cinci luni au devenit albastre în urma infecției cu coronavirus. Mama micuței trage un semnal de alarmă

Cazul cutremurător a ieșit la iveală recent, fiind făcut public de reprezentanții Asociației ”Casa lui Patrocle”, aceștia fiind chemați să preia animalele în îngrijire. Oamenii, care au mers să preia animalele bolnave, au mărturisit că ferestrele erau bătute în cuie, iar în acea cameră animalele trăieau, dormeau și se înmulțeau.

Toți câinii stăteau închiși într-o cameră. Ferestrele erau bătute în cuie. În acea cameră trăiau, dormeau, mâncau, se înmulțeau. Nu, nu ieșeau niciodată afară, după spusele femeii, de teamă să nu-i piardă. Două sau trei femele cu lactație, însă fără pui, toți au murit. Altele extrem de gestante. Absolut toți câinii cu demodex și râie, la fel și pisicile. Într-o anexă zăceau cadavrele. Ținem să precizăm din start că biata femeie ne-a dat animalele de absolut bună voie, fiind ea însăși convinsă că nu le poate oferi un minim de trai decent”, au povestit reprezentanții asociației de protecție.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

O bătrână a trăit în condiții insalubre alături de 14 câini, trei pisici și cadavre de animale

Bătrâna a fost sancționată contravențional

Pe data de 3 martie, sâmbătă, polițiști împruenă cu un inspector al Direcției Sanitar Veterinare Suceava, reprezentanții Asociației „Casa lui Patrocle” și un reprezentant din cadrul Primăriei Mușenița au mers la locuința persoanei reclamate.

Oamenii legii primiseră o reclamație la postul de Poliție Mușenița.

O bătrână a trăit în condiții insalubre alături de 14 câini, trei pisici și cadavre de animale

Citeste si: Gestul impresionant al unei fetițe de 9 ani! Și-a cărat câinele în spate, prin zăpadă, pentru a ajunge la veterinar

Bătrâna trăia împreună cu animalele, în condiții insalubre. Aceasta le-a mărturisit oamneilor legii că este depășită de situație, nemaiavând spațiu pentru adăpostirea animalelor și resurse financiare pentru a le asigura hrana.

Bătrâna a fost sancționată contravențional de către lucrătorii din cadrul DSV Suceava – Circumscripția Siret conform  HG 984/2005, scrie monitorulsv.ro.

 sursa/foto- Monitorul de Suceava

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vlad Voiculescu, amenințat cu moartea: ”Mafia se simte în largul ei și se simte datoare să fure mai mult”

Când va scăpa Capitala de restricțiile de weekend. Anunțul făcut de prefectul Alin Stoica

Zaharia, bătrânul pus la pământ de un polițist, a murit asfixiat. Concluziile înfiorătoare ale autopsiei

Horoscop saptamanal 19-25 Aprilie 2021: Ușile succesului se vor deschide pentru pentru Berbec

Klaus Iohannis a dat lovitura pe scena politică! Adevărul din spatele mega scandalului din Guvern: "Are o relație extrem de strânsă"

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Dragoste dincolo de moarte. Decizia radicală a Reginei după funeraliile Prințului Philip

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies