Schimb dur de replici între Bianca Rus și Theo Rose, la Bravo, ai stil! Celebrities: „Te fandosești cu o țoală și iti lipsesc primii ani de școala”

Bianca Rus și Theo Rose au avut un schimb dure de replici în platoul emisiunii Bravo ai stil Celebrities.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Cearta dintre Bianca Rus și Theo Rose a început încă dinainte de a ajunde în platoul Bravo ai stil Celebrities, atunci când Bianca i-a spus colegei ei de emisiune „Taci și mănâncă”.

Bianca Rus nu a considerat că a fost nepoliticoasă, în timp ce Theo Rose s-a arătat cu adevărat deranjată de replică.

„Cred ca am lucrat mai mult la mine, instinctele mele sunt mai nasoale. Faptul ca am lucrat la mine m-a facut sa am g rijala ce scot pe gura pentru ca imi doresc sa fiu un om bun. Acum, ca incerc sa imi aleg cuvintele atunci cana raspund nu cred ca un lucru rau. Nu vreau sa ii intorc chestia aia, dar nu pot sa las pe oricine sa imi spuna orice”, a explicat Theo Rose la Bravo ai stil Celebrities, despre conflictul pe care l-a avut cu Bianca Rus în culise.

fara descriere

„Dar eu nu sunt oricine. Am spus „pofta buna”. Am pus „pofta buna” intai. „Pofta buna, taci si mananca””, a explicat Bianca Rus.

„E posibil să o fi enervat ca eu iau stelute, posbilsa fi luat stelute si pe simpatie”, a spus Theo Rose, care a fost de multe ori complimentată de jurați, nu doar pentru ținutele ei, dar și pentru felul ei de a fi. 

Citeste si: Ștefan Farrel recunoaște că nu a făcut sex cu Bianca Rus! ”Eu nu mai scap de Bianca”

Theo Rose și Bianca Rus s-au duelat în versuri la Bravo ai stil Celebrities

Theo Rose și Bianca Rus și-au făcut dedicații una alteia, stârnind amuzamentul celor din platoul Bravo ai stil Celebrities.

„Te fandosești cu o țoală și iti lipsesc primii ani de școala”, i-a cântat Theo Rose adversarei sale din emisiune.

fara descriere

„Esti o piți unicată, dar nu ai bani nici de inghetata”, i-a replicat Bianca Rus, tot cântând.

„Eu le incasesz si pot sa incasez multe, dar nu le incasez asa, la nesfarsit. Nu trebuia sa ma supar asa pe ea pentru ca ea ne-a aratat de cateva ori ca nu sta sa se gandeasca inainte sa spuna ceva”, a explicat Theo Rose ulterior.

„Vai, pe cine am suparat, pe Theo Rose. Scuza-ma, draga. Data viitoare sa te superi din nou pe mine, ca sa mai avem si noi subiecte de discutie”, a spus și Bianca Rus, în stilul caracteristic.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate