Schimb dur de replici între Mihai Petre și Florin Călinescu: "Ai un limbaj ieftin şi limitat, eşti un copil obraznic" / "Te respect, dar e deja urât ce spui"

Florin Călinescu (62 de ani) şi Mihai Petre (40 de ani) au avut un schimb dur de replici la TV.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Călinescu și Mihai Petre s-au contrat pe seama momentului unei concurente.

Sânziana Oslobanu a interpretat acapela o baladă populară, moment care nu i-a plăcut lui Călinescu. „De ce veniţi toţi cu o baladă tristă? Pune mâna pe sârbe. Lasă doinele. Ai calităţi, iar muzica moldovenească este excepţională“, a spus Florin Călinescu. „Eu nu cred că trebuie să fim veseli tot timpul. Viaţa e construită din alb şi negru, din stări diferite“, a fost de părere Mihai Petre. 

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

După remarca dansatorului, Călinescu a răbufnit: „Viaţa este cum spune Mihai, dar toată lumea ar vrea mai multă veselie (...) Marii cântăreţi de muzică populară au cules şi folclor adevărat, dar succesul lor s-a datorat muzicii de petrecere. Vedea-l-aş pe Mihai într-un dans cu strigoi şi moroi. El care dansează numai muzică veselă (...) E o prostie ce a zis Mihai. Pe scena asta trebuie să veniţi cu energie şi veselie, nu cu mortăciuni“.  

Conflictul s-a înteţit când Mihai Petre i-a cerut lui Călinescu să spună cum votează, sugerându-i astfel să încheie comentariile.

„Puştiule, vezi că eşti cu zece ture de stadion în spatele meu (…). Ai un vocabular destul de sărac, măi Mihai. Când te bagi în discuţii cu mine trebuie să schimbi cuvintele. Nu pot să te las să te faci de c***t. Du-te la tine în sufragerie şi invită-i. Aici nu poţi să faci ce vrei“, i-a replicat actorul.   „Nu mă fac de c***t. Pot să fac ce vreau, crede-mă.
E deja urât ce spui“, a răspuns dansatorul.   

„E treaba ta dacă din partea ta se vede urât. Uite mie mi se vede frumos. Tu reduci pe toată lumea la buricul pământului care te crezi tu“, a continuat Florin Călinescu.    Cearta dintre cei doi s-a prelungit şi în momentele de pauză. „Atâta ştii să faci. Să te repeţi. Până nu pune el pe mort marama asta nu se lasă.

Eşti nebun la cap. Tu ştii că o freci, dar te las în pace. Aici nu poţi să faci ce vrei. Te crezi buricul pământului. Ai un limbaj ieftin şi limitat“, i-a mai spus Călinescu. „Eu nu mă cred buricul pământului“, a răspuns Mihai. Într-o altă pauză, cei doi membri ai juriului au reluat discuţia în contradictoriul, Călinescu reproşându-i colegului său că este „un copil răzgâiat şi obraznic“. „Dar ţi se pare că e ceva constructiv ce faci tu? Ţi se pare că ai umor? Metoda ta de a vorbi cu privire la mine ţi se pare că e constructivă?“, l-a întrebat actorul. „Nu, mi se pare că e foarte rea. Eu zic să te linişteşti. Îţi port un respect deosebit, dar încearcă să te limitezi“, a fost replica lui Mihai Petre.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușanu l-a luat la palme pe Victor Slav! La scenă a asistat și Cătălin Botezatu! Imagini exclusive

Așa arată casa soțului Vioricăi Dăncilă! Cristinel a renovat casa părinților dintr-un sat doljean FOTO EXCLUSIV

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 17 Ianuarie 2021: Gemenii vor avea problemele în ceea ce privește capitolul financiar

Adevărul despre MIRELA VAIDA. Foarte puțini români știu acest detaliu despre ea

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

Orlando Teodorovici, salvat. A fost numit recent Director de Audit la Curtea de Conturi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies