Vedete

Schimbare radicală de look pentru ”nea Popa”! Actorul Tudorel Filimon este de nerecunoscut la 66 de ani FOTO

Tudorel Filimon este un actor cunoscut în România mai ales după apariția într-un serial de comedie care a rulat acum câțiva ani la tv.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

În ultimii ani, actorul Tudorel Filimon, cunoscut mai ales după rolul ”nea Popa” dintr-un serial tv de comedie, a trăit mai multe momente dificile, mai ales pe plan financiar, pierzându-și chiar casa în favoarea băncii. La începutul acestui an, într-un interviu, artistul a povestit însă că a depășit situația delicată.  

Citeste si: Tudorel Filimon, sfâşiat de durere! Încă o lovitură cumplită pentru "Nea Popa"! "Astăzi a murit"

Citeste si: Sotia lui "nea Popa" din "La Bloc" a luat atitudine! Actorul Tudorel Filimon a intrat la cura de slabire

“Am proiecte în continuare, joc în mai multe piese de teatru, iar cei care vor să mă vadă pot veni la «Teatrul Dramaturgilor Români», plus că pe lângă asta am mai jucat şi în mai multe filme. Cu banii acum sunt bine. Mă descurc şi nu îmi place să mă plâng. Mi-am cumpărat un apartament cu două camere, însă nu vreau să vorbesc mai mult”, a declarat Tudorel Filimon. Ajuns la 66 de ani, ”nea Popa” face în continuare sacrificii de dragul artei, așa că în ultimele luni apropiații s-au obișnuit greu cu Tudorel, care a trebuit să poarte o mustață de toată frumusețea pentru a intra cum se cuvine într-un rol de compoziție. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol