Schimbare uriașă pentru Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei”! Ce se întâmplă cu el VIDEO

Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” a luat, zilele trecute, o decizie drastică în ceea ce îl privește, concurentul fiind surprins în mijlocul acțiunii de Livian, iubitul ”Vulpiței” Bianca.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” a simțit nevoia, după ce s-a împăcat cu frumoasa Andra, să facă o schimbare de look.

Citeste si: S-a văzut sau nu Andra cu None în afara emisiunii? Andreea Mantea aruncă bomba la Puterea Dragostei

Citeste si: Dani Mocanu, imagini șoc! Și-a anunțat concertul ținând în lesă o femeie!

Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, planuri de viitor? ”Tu o să fii modelul”

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Așa că, zilele trecute, în mare secret, Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” a mers la un salon pentru o schimbare de look. Iar acolo s-a lăsat pe mâna unui stilist, mai vârstnic, pentru a-și schimba freza cu care și-a obișnuit fanii. Doar că ceea ce se dorea un secret, Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” fiind decis să le facă o supriză fanilor săi, a fost deconspirat de Livian, ”Lupul” ”Vulpiței” Bianca, acesta din urmă ajungând, ca din întâmplare, în salonul în care câștigătorul primului sezon al emisiunii punea la punct schimbările

de look. Iar momentul cu pricina a fost unul plin de haz, cu atât mai mult cu cât Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” a fost tuns și frezat timp de peste o oră, stilistul care se ocupa de freza lui fiind extrem de atent la fiecare fir de păr.

Evident, momentele suprinse de Livian de la ”Puterea Dragostei” au fost de-a dreptul haioase, nu de altceva, dar, deja, Bogdan părea la capătul puterillor pe scaunul frizerului.

Iar rezultatul obținut, după ce a petrecut în respectivul salon mai bine de o oră, a fost unul care nu l-a mulțumit deloc pe Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei”. ”Mă duc să mă repare, că nu mi-a făcut nimic în plus, am stat degeaba”, i-a transmis, nervos, Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” lui Livian, trimițându-I acestuia și imagini cu el, din alt salon de frizerie, cu noul look obținut, unul care să îi placă.

 

Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei”, ghinionist în amor

Dezamăgit enorm în dragoste, Bogdan Mocanu a suferit după Roxana de la ”Puterea Dragostei”, el revenindu-și, cu adevărat, abia în momentul în care, în cel de-al doilea sezon al emisiunii moderată de Andreea Mantea, a cunoscut-o pe frumoasa Andra. Doar că și relația cu Andra este, pentru Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei”, una cu suișuri și coborâșuri, iar de curând se părea că s-a ajuns la sfârșitul iubirii lor, chiar dacă, după două zile, cei doi s-au împăcat. Iar ghinionul în dragostei pe care îl are Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” a fost comentat de fosta lui iubită, Roxana, în studioul WOWbiz.ro.

”Eu cred că Andra are mai mulți pretendenți... Ideeea e că el este foarte posesiv, și în relația noastră a fost foarte posesiv. Din cauza asta, el le pierde, el ne pierde pe noi. El este foarte focusat doar pe femeie, o ține ca într-o colivie, o ține ca într-o cutie, femeia nu poate să facă nimic lângă el. Stai să nu se vadă decolteul, nu ai voie să faci  nimic, de ce te-a atins ăla, de ce vorbești cu ăla... Nu merge așa”, a spus, în studioul WOWbiz.ro, Roxana de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult decât atât, a explicat fosta concurentă a emisiunii, Bogdan Mocanu va rămâne, în stilul acesta, singur. ”Femeia de asta pleacă de lângă el, orice femeie o să plece de lângă el, nu o să dureze mult relațiile lui. Între prieteni, ca și băiat, este ok. Cu relațiile nu prea este ok. Pe mine așa m-a pierdut, a fost posesiv cu mine, m-a ținut foarte strâns și… de aia femeia pleacă la altcineva, la mai multă libertate. (…) Deja îl văd pe None cu Andra, nu mai văd Andra cu Mocanu. Bogdan rămâne singur…”, a explicat Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

”Nici nu știu ce femeie i s-ar potrivi lui Bogdan Mocanu… El vrea o femei cuminte, nu vrea aia, nu vrea aia… Dar cum faci, că tot la astea tragi, la astea cu decolteu, cu acid (acid hialuronic, în buze, n. red.)… Stai puțin, că Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit de noi așa, lasă-ne așa, nu ne închide într-o colivie. (…) El, săracu`, a mușcat-o. A doua oară”, a mai spus, râzând, Roxana de la ”Puterea Dragostei” despre relațiile lui Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

„Un nou soț” Alexia Eram și-a uimit fanii, după ce s-a afișat cu un alt băiat pe rețelele de socializare! Mulți au crezut că nu văd bine

Daniel Onoriu, implicat într-un scandal monstru la un eveniment. Pilotul a jignit fără rușine organizatorul: „N-am nevoie de premiu de la sărăciile astea”

În această seară, de la 20:00, Marea Premieră a serialului de succes “Infidelul”! Asya, punct și de la capăt

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies