Școala online continuă și după pandemie. Declarațiile făcute de Ministrul Educației: ”Trebuie să continuăm cu predarea online”

Sorin Cîmpeanu a vorbit deșpre școala online! Ce se va întâmpla cu orele online după pandemie!

Școala online continuă și după pandemie
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Sorin Cîmpeanu a declarat că școala online va continua și după pandemia de coronavirus, acolo unde este cazul. Ministrul Educației a spus că trebuie să se asigure că toți elevii dețin dispozitivele necesare pentru buna desfășurare a cursurilor online, dar și că fiecare dintre aceștia trebuie să urmărească orele.

Citeste si: Profesorii care refuză vaccinarea ar putea preda doar în mediul online! Ministrul Educației face anunțul momentului

Trebuie să ne ocupăm de situația actuală, încercând să promovăm predarea online care va avea un loc mult mai important după ce pandemia va fi fost încheiată decât până acum. Pentru asta trebuie să avem profesori pregătiți pentru predarea online, conectivitate generalizată și echipamente pentru orice elev. Predarea online trebuie să fie făcută acolo unde e adecvată, unde e potrivită, nu ca până acum, în orice situație, acest lucru fiind impus de criza sanitară.

Școala online nu a fost eficientă, pentru că profesorii nu au fost pregătiți pentru predarea online, care presupune cu totul alte activități decât cea clasică de la conceperea conținutului până la evaluare și examinare”, a anunțat Sorin Cîmpeanu.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Sorin Cîmpeanu
Sorin Cîmpeanu[Sursa foto: Facebook]

Sorin Cîmpeanu, despre școala online

Ministrul Educației a mai explicat faptul că în acest an, școala online nu a fost un succes, ba chiar un compromis. În zonele rurale, și nu numai, elevii nu au avut conectivitate bună la internet, ori pentru că majoritatea cadrelor didactice s-au descurcat la început cu aplicațiile respective sau pentru că foarte mulți elevi nu aveau dispozitivele necesare, cursurile online au reprezentat

un compromis.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu, propunere radicală pentru anul școlar 2021-2022! Structura anului școlar ar putea reveni la trei trimestre

”Școala online a fost un compromis obligat impus. După ce vom fi încheiat pandemia, trebuie să continuăm cu predarea online acolo unde e potrivit, unde e conectivitate, unde sunt profesori pregătiți, echipamente”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sorin Cîmpeanu anunță posibile schimbări în structura anului școlar 2022: „Învăţământul online a generat pierderi şi este nevoie de timp ca să fie recuperate” 

Ministrul Educației și premierul României susțin testarea în masă a elevilor, după revenirea acestora din vacanță. Voiculescu este de altă părere

Învață printre sute de capre și iezi! Fata se conectează la cursurile online chiar de pe pășunea unde crește tatăl ei animalele!

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Biden, făcut șah-mat de Iran. Adevărată miză a escaladării tensiunilor dintre Israel și palestinieni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies