Școli închise în Timișoara, în alte șapte orașe mari și 71 de comune din România. Ce localitate a înregistrat rata de incidență peste 13 la mia de locuitori

Școlile din Timișoara și alte șapte orașe mari au fost închise! La fel s-a întâmplat și în cazul insituțiilor de învățământ din 71 de comune

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Municipiul Timişoara a depăşit rata de infectare de 6 la mia de locuitori, în ultimele două săptămâni, ajungând duminică la o cifră de 6,58. Alte şapte oraşe din patru judeţe, dar şi 71 de comune şi sate depăşesc această incidenţă. Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat, duminică, faptul că 86 de municipii şi oraşe au rata de infectare, în ultimele 14 zile, peste trei la mia de locuitori.

Astfel, în toate aceste zone, autoritățile locale se întrunesc pentru a vorbit despre restricţii. Putem vorbi despre școli închise atunci când rata de incidenţă este mai mare de 6 la mia de locuitori.

Citeste si: Carantină de noapte pe weekend în nouă localități de lângă București. Rata de infectare cu COVID-19 a depășit 6 la mia de locuitori

Timişoara are o rată de infectare de 6,58, școlile fiind închse. Bragadiru din Ilfov – 7,75, Slănic din Prahova – 7,69, Fundulea din Călăraşi – 7,46, Voluntari din Ilfov – 6,77, Popeşti – Leordeni din Ilfov – 6,68, Horezu din Vâlcea – 6,38 şi Otopeni din Ilfov – 6,36. Alte 79 de oraşe şi municipii au rata incidenţei peste 3 la mia de locuitori.  Grupul de Comunicare Strategică a transmis faptul că 454 de comune şi sate au rata incidenţei de peste 3 la mie, iar 71 – peste 6 la mie.

Localitatea cu cea mai mare incidenţă este Ticvaniu Mare din judeţul Caraş-Severin – 13.01, unde au fost depistate 26 de cazuri cu COVID-19, la o populaţie de 1998 de locuitori.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Bilanț coronavirus, 26 septembrie 2021!

Până astăzi, 26 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.194.106

cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 821 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.098.154 de pacienți au fost declarați vindecați.

Citeste si: Adrian Streinu Cercel, dezamăgit de strategia autorităților în valul patru al pandemiei: „Am lălăit-o în stilul clasic românesc”

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.333

de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 164 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marisa Paloma, criticată dur după ce s-a vaccinat anti-COVID-19 în timpul sarcinii: ”Cam inconștientă”. Câștigătoarea ”Bravo, ai stil” și-a explicat decizia

Incidența COVID a depășit 4 la mia de locuitori în București. Unde este obligatorie masca de protecție

Problemele de sănătate ale lui Viorel Lis, agravate de pandemie! Cum se simte fostul edil: „Nu credeam că va fi așa greu”

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Octombrie 2021: Gemenii au parte o perioadă foarte bună, iar ziua de astăzi este o zi foarte productivă pentru Balanțe

ANUNȚ ȘOC despre Pfizer! Decizie radicală. E bomba anului

DIVORT fulger showbiz! Erau cel mai frumos cuplu. Toata lumea este in stare de soc

Florin Călinescu a rupt tăcerea, în sfârșit! „Cel mai nasol în viață este...”

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies