Şcoli închise joi şi vineri din cauza vremii! Zonele în care copiii nu vor merge la cursuri

Vremea nefavorabilă din această săptămână a dus la închiderea mai multor şcoli. Joi şi vineri nu se vor face cursuri în mai multe zone din ţară.

Autor: A. I.

Şcolile din municipiul Baia Mare îşi închid porţile pe 17 şi pe 18 ianuarie, a anunţat primarul Cătălin Cherecheş. Decizia vizează toate grădiniţele, şcolile, liceele şi colegiile din Baia Mare.

„Motivul suspendării activităţilor în sistemul şcolar şi preşcolar băimărean este generat de necesitatea unităţilor de învăţământ în a proceda, de urgenţă, la deszăpezirea incintelor pe care le administrează, respectiv zonele de acces spre aceste instituţii. 

În sprijinul unităţilor de învăţământ vor fi puse la dispoziţie, de către autoritatea locală, utilaje respectiv personal specializat pentru eficientizarea acţiunii de deszăpezire", a anunţat primarul Cătălin Cherecheş pe Facebook.

Totodată, mai multe şcoli din judeţul Maramureş au decis suspendarea cursurilor, până vineri. Este vorba despre Şcoala Gimnazială "Dr. Teodor Mihali" Boiu Mare, Şcoala Gimnazială Vima Mică, structura Aspra şi Şcoala Gimnazială "Augustin Buzura" Copalnic Mănăştur, structura Preluca Nouă.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Manevra extremă a unui şofer pe DN 1. Marian Godină: "Pe asta n-am mai văzut-o!"

Internată la psihiatrie - Cine este celebritatea care a cerut ajutor de specialitate

Incendiu la Mall Băneasa! Sute de persoane au fost evacuate

Previziuni astrale pentru luna Septembrie. Care dintre zodii vor avea o lună perfectă

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cu ce își ocupă timpul liber Traian Băsescu, după ce și-a pierdut privilegiile de fost șef al statului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies