Vedete

Scrisoarea emotionanta trimisa de fanii Denisei Manelista catre mamei artistei de Revelion! Cuvintele frumoase au impresionat pe toata lumea

In ciuda faptului ca au trecut cinci luni de cand Denisa Raducu a incetat din viata, fanii cantaretei nu au uitat-o nici acum!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.


Scrisoarea emotionanta trimisa de fanii Denisei Manelista catre mamei artistei de Revelion! Cuvintele frumoase au impresionat pe toata lumeaicon photo

Daca de Sarbatori, admiratorii regretatei artiste au postat clipuri si imagini cu ea din anii trecuti, ei bine, pe 31 decembrie, ei au tinut sa ii transmita gandurile lor bune mamei Denisei si sa ii  dedice cateva randuri emotionante! (ce s-a intamplat de Craciun in biserica din Stefanesti, in timpul slujbei)

 

“Inima unei mame fara copilul ei este asemenea unei flori fara petale, iar sufletul ei devine uscat caci nu are cu ce sa fie umezit in lipsa copilului sau. Prezenta copilului, fericirea lui este adevara sursa de putere a unei mame. Va imbratisam, doamna Geta”, sunt cuvintele expuse intr-o scrisoare ce a circulat in aceasta perioada printre cei care au iubit-o pe vedeta muzicii de petrecere, la care s-a adaugat si o imagine cu Denisa si femeia care i-a dat viata!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune