Scrisoarea sfâșietoare a unei badante românce, care lucrează de ani buni în Italia: ”Sărăcia și grijile m-au izgonit de acasă”

De-a dreptul cutremurător! Mesajul unei badante, care muncește de o viață întreagă în Italia!

Scrisoarea sfâșietoare a unei badante românce
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Ileana, o româncă în vârstă de 56 de ani, lucrează de 11 ani ca badantă în Italia. Femeia a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții, care au făcut-o să plece peste hotare la muncă. Pentru familie, pentru copii, a plecat în Italia să câștige bani.

Citeste si: Viața unui influencer român, curmată la o vârstă fragedă. În timp ce-și trăia ultimele clipe și-a povestit lupta cu boala pe internet

Anii au trecut, copiii sunt acum la casele lor, iar soțul ei a adus o altă femeie în care în care ea a muncit o viață întreagă. Acum, Ileana nu-și mai găsește liniștea.

Scrisoarea sfâșietoare a unei badante românce
Scrisoarea sfâșietoare a unei badante românce[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Scrisoarea emoționantă a badantei românce

Mă numesc Ileana şi am 56 de ani, sunt în Italia, „la fix”, de 11 ani. Sărăcia şi grijile m-au izgonit de acasă unde eram săracă din punct de vedere financiar. După 11 ani de muncă în Italia am reuşit să rezolv gravele probleme financiare pe care le aveam, deci nu mai sunt acea săracă, fără bani, ci sunt săracă altfel acum

De sărăcie tot nu am scăpat, mi s-au umplut buzunarele (am un salariu decent, mulţumitor), dar am sărăcit la suflet.

Copiii au crescut mari fără mine, acum sunt plecaţi pe drumul vieţii cu familiile lor, bărbatul mi s-a obişnuit că banii-i vin lunar şi fără muncă, iar eu nu mai găsesc drumul către linişte.

Am îmbătrânit departe de casă, am obosit muncind pentru casa. Anii de muncă de aici, din Italia, nu au fost uşori. Au fost cei mai grei ani din viaţa mea, dar am suportat orice de dragul copiilor.

Nopţile nedormite, mâncarea, uneori puţină, alteori suficientă, nu mai are parcă nici un gust. Zilele trec toate la fel!

Citeste si: Patru polițiști italieni, snopiți în bătaie și băgați în spital de un român de 21 de ani! Dezvăluiri cutremurătoare: ”Un pachet de nervi, era greu să-l oprești”

Copiii sunt acum la casele lor (am 2 băieţi), se întreţin singuri, nu mai au nevoie de ajutorul meu.

Bărbatul, deşi aşteaptă bani de la mine pentru întreţinerea casei, în cei 11 ani petrecuţi departe unul de celălalt, şi-a făcut o viaţă a lui, una paralelă cu cea pe care o avea cu mine, în care eu nu mai am loc. Ceea ce mai împărţim în doi este spaţiul din casa noastră, când merg în concedii în ţară.

De multe ori m-am gândit că ar fi timpul să mă retrag acasă, dar la anii mei… nu pot lua nici pensie (nu am ajuns încă la vârsta pensionării) şi nici nu ar vrea să mă angajeze cineva. Cum m-aş putea întreţine? Voi continua să muncesc aici, atât cât voi putea, apoi… încotro? Trăiesc între trecut şi prezent: trecutul plin de grija copiilor şi de teamă de a nu reuşi să îi întreţin şi prezentul în care nu mă mai regăsesc decât singură şi pierdută. Ce a însemnat Italia pentru mine? Salvarea viitorului copiilor mei şi rătăcirea sufletului meu “, este scrisoarea româncei, conform Vremea Nouă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mariana Moculescu, amenințată cu moartea de iubitul italian! Dezvăluiri cutremurătoare: „Mi-am strâns bagajele și am fugit”

Elena, românca găsită moartă în baia apartamentului ei, ar fi fost introdusă în lumea escortelor de lux din Italia

Elena a fost înjunghiată în gât și lăsată să sângereze până la moarte. Trupul neînsuflețit, găsit în baie, într-o baltă de sânge

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Biden, făcut șah-mat de Iran. Adevărată miză a escaladării tensiunilor dintre Israel și palestinieni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies