Scrisorile răvăşitoare ale unor copii sărmani pentru Moş Crăciun! "Am fost silitoare şi bună la suflet. Eu te rog, dacă poţi să-mi aduci: două portocale şi..."

O campanie umanitară promovată de o tânără din Arad a ajuns cunoscută în toată ţara.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

 

Alexandra Timar vrea să strângă hăinuţe şi alimente, cadouri pentru bunici şi copii sărmani din Vaslui, Arad şi Satu Mare.

"Prin campania intitulată ”Adoptă o scrisoare”,”Crăciun pentru bunici”, ce se desfăşoara începând de astăzi, 12 noiembrie, şi până pe 17 decembrie, tânăra îşi doreşte ca alături de românii cu suflet mare să ofere cadouri la 1.000 de copii şi 500 de bunici, cu ocazia sărbătorilor de iană, ”cadouri simbolice care să genereze în mod obligatoriu un zâmbet cald şi certitudinea ca nu sunt chiar singuri pe lume”", scrie adevarul.ro.

Sute de copilaşi sărmani i-au scris lui Moş Crăciun şi i-au spus ce îşi doresc. Rândurile lor sunt tulburătoare.

”M-am tot pregătit psihic pentru astfel de scrisori, ştiam clar ce fel de copii sunt în campanie, dar tot nu pot să nu vă spun ca nu e normal, suntem în anul 2018! În Europa! Undeva, cumva, greşim toţi... În ce ţară trăim? Când crezi că le-ai văzut pe toate, apare o scrisoare din acesta. E acel moment în care eşti pe deplin conştient că nu le schimbi situaţia cu câteva cadouri pe an, doar le aduci o mica bucurie, poate o raza de speranţa”, a spus Alexandra Timar.

Iată câteva scrisori ale copilaşilor sărmani:

Alexandra, Vaslui

”Dragă Moş Crăciun, mă numesc Alexandra, sunt elevă în clasa a III-a, iar anul acesta am fost silitoare şi bună la suflet. Eu te rog dacă poţi să-mi aduci: două portocale, două banane şi patru pachetele de mentosane”

Adriana, 10 ani

Vrea o ciocolată mare şi câteva bomboane

Daniela, elevă în clasa I

Vrea un suc cu pai, o pungă cu pufuleţi, un pachet de biscuiţi. ”în sacul magic trebuie să ai cadouri şi pentru ceilalţi copii”

 

sursa

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Buble îl vrea pe Răzvan Simion înapoi? Acesta a postat un mesaj cu subînțeles: „Cel mai greu, dar și cel mai frumos”

TRUMP, decizia care dinamitează toată AMERICA! Ce încearcă să facă președintele

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Cutremur în România! Seismologii, în alertă: s-a produs într-o zonă ciudată

Fabulos! De ce iau bărbaţii din România un paracetamol când se ceartă cu nevestele. Ştiai?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies