Se anunță o nouă nuntă în showbiz! Lora și Ionuț Ghenu au dat vestea, chiar din Bali: „Facem și nuntă și copil...”

Blocați în Bali de mai bine de două luni, Lora și Ionuț Ghenu vorbesc despre nuntă. Sunt pregătiți să facă pasul cel mare?

Se anunță o nouă nuntă în showbiz? Lora și Ionuț Ghenu au făcut anunțul mult așteptat, chiar din Bali: „Facem și nuntă și copil...”
Autor: O.N.

In articol:

Se anunță o nouă nuntă în showbiz? Lora și Ionuț Ghenu au făcut anunțul mult așteptat, chiar din Bali: „Facem și nuntă și copil...”
lora

Lora și Ionuț Ghenu se află blocați în Bali de peste 2 luni, fără posibilitatea de a se întoarce acasă în momentul de față. Cei doi nu se așteptau ca excursia lor exotică să se transforme într-o ședere fără dată de întoarcere. Cu toate că sunt într-o locație de vis, cei doi îndrăgostiți sunt nerăbdători să ajungă acasă, în România. 

Lora și Ionuț Ghenu au planuri mari 

Cântăreața și iubitul ei au vorbit, pentru Cancan, despre vacanța în Bali, despre peripețiile pe care le-au trăit, dar și despre posibilitatea de a se întoarce în trei din concediu. Totodată, cei doi au fost întrebați și despre nuntă, iar răspunsul lor a lăsat loc de interpretări. 

Deși mulți trăiau cu impresia că Lora și Ghenu dau o avere pe chirie în Bali, ei bine ei au făcut lumină în acest caz, mărturisind că plătesc doar 600 de euro pe lună și trăiesc ca în paradis. Dacă ar fi să comparăm cu chiriile din București, am putea spune că cei doi îndrăgostiți au dat lovitura, cu toate că nu și-au dorit să rămână atat de mult timp în vacanță.

Se anunță o nouă nuntă în showbiz? Lora și Ionuț Ghenu au făcut anunțul mult așteptat, chiar din Bali: „Facem și nuntă și copil...”
lora

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Citeste si: Imaginație fără limite pentru doi copii din Buzău! Sătui de temele la matematică, au decis să-i taie internetul profesorului. Ce a urmat după

Citeste si: Anunțul de ultimă oră al autorităților! Când se redeschid terasele și restaurantele

Citeste si: Soția lui Ștefan Stan este însărcinată! Anunțul făcut în direct

LOra și Ionuț au și alte motive de îngrijorare, pe lângă pandemia de coronavirus. Potrivit cuplului, zona în care se află de câteva luni, este plină de pericole, chiar mai mari decât COVID-19.

Se pare că virusul dengue este mult mai periculos, astfel că artista și partenerul ei trebuie să se ferească de țânțari, pentru a evita o posibilă infectare. Mai mult decât atât, cei doi au povestit o întâmplare care i-a marcat, când un prieten era să calce pe un șarpe extrem de veninos.

„Când stăteam în cealaltă locație, în zona de munte, prietenul nostru a călcat pe lângă un șarpe super periculos, cel mai veninos, top 3 în lume.

Ăla de uscat. Sunt cei mai veninoși și foarte rari la vedere. A călcat pe lângă el, dar l-a văzut”, a mărturisit Ionuț Ghenu pentru Cancan.

Se anunță o nouă nuntă în showbiz? Lora și Ionuț Ghenu au făcut anunțul mult așteptat, chiar din Bali: „Facem și nuntă și copil...”
lora

Cei doi au vorbit și despre nuntă.

„În perioada asta se fac nunțile pe gustul nostru, pe mic. O să facem”, a spus Lora.

„Facem, noi tot am vrut, dar mereu a intervenit câte ceva. Facem și copil, și nuntă, dar când o să facem noi. Și o sălățică cu roșii”, a spus, la rândul lui, Ionuț Ghenu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Georgiana a fost găsită spânzurată în pădure! Mesajele terifiante descoperite în telefonul unui amic al adolescentei! Viața de calvar a ieșit la iveală abia după moarte

Susțin că nu se mai iubesc, dar uite ce face Andreea Bălan când George Burcea își vizitează fetițele. La asta nu te-ai fi așteptat

„Se dau bani să se scrie că unii au murit de COVID!“. Acuzații grave făcute la o emisiune de televiziune din România

Luna în Gemeni aduce schimbări foarte bune pentru 5 zodii

Andreea Bălan e în stare de ȘOC! Ce s-ar putea întâmpla cu fostul ei soț

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Crema maneliștilor l-a primit acasă cu brațele deschise pe Aslan Sadeghi. Petrecere într-o locație privată

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies