Se căsătoresc după finala Puterea Dragostei sezonul 2! Berna și Philip, primele declarații despre nuntă! ”Vrem să facem totul ca la regi și regine, să fie cu trăsură, ca un basm”

Berna și Philip, primele declarații despre nuntă! Cei doi finaliști de la Puterea Dragostei sezonul 2 au stabilit să se căsătorească anul viitor

Berna și Philip, primele declarații despre nuntă!
Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

Berna și Philip, primele declarații despre nuntă!
Berna și Philip, primele declarații despre nuntă!

Berna și Philip, primele declarații despre nuntă! Puterea Dragostei sezonul 2 s-a încheiat! Bianca și Livian au fost desemnați marii câștigători, însă, cu adevărat învingători se pot declara Berna și Philip! Cei doi au plecat din casa amorului de mână, și nu doar ca doi îndrăgostiți sadea, ci...foarte important, ca doi logodnici pe bune!!!

Berna și Philip, primele declarații despre nuntă!
Berna și Philip, primele declarații despre nuntă!

Berna și Philip, primele declarații despre nuntă! Au făcut un prim pas la Istanbul

Este cunoscut faptul că ”frumușeii casei”, așa cum au fost ei alintați, au făcut un pas important în relația lor încă din Turcia. Înainte de a reveni în România, după câteva zile de tensiuni, Philip i-a pregătit o surpriză de zile mari Bernei. În primă fază, a dus-o cu limuzina, loc în care au servit câte un pahar de șampanie, apoi atmosfera a devenit din ce în ce mai romantică.

După ce s-au plimbat puțin pe străzile Istanbulului, bărbatul a pus marea întrebare....După reacția concurentei de atunci, filmată de producătorii show-ului, se poate spune că răspunsul a fost cu siguranță „Da!”.

Citeste si: Andreea Mantea, în lacrimi. Gestul a lăsat-o fără cuvinte: „Ai un suflet incredibil. M-ai purtat printre amintiri. Am plâns...”

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Nelson Mondialu suferă de o boală cronică. Mesajul transmis chiar înainte de finala de la Puterea Dragostei

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei a atacat-o crunt pe Bianca după marea finală! "Acest specimen..."

Berna și Philip se căsătoresc anul viitor
Berna și Philip se căsătoresc anul viitor

Berna, cerută de soție la WOWbiz.ro! ” Simt că lângă tine, vreau să rămân toată viața. Ești jumătatea mea”

Berna și Philip, primele declarații despre nuntă! Ei bine, dacă atunci au existat incertitudini, Philip a recidivat și în România! În exclusivitate, în studioul WOWbiz.ro, finalistul Puterea Dragostei s-a așezat în genunchi și a făcut o nouă cerere în căsătorie. ”Iubita mea, te iubesc foarte mult, îți mulțumesc că ești lângă mine,că mă iubești, că mă protejezi, și că ești cu totul sufletul alături de mine. Cu tine, vreau să am cei mai frumoși copii, cea mai frumoasă familie, să îmbătrânim amândoi frumos, de mână. Simt că lângă tine, vreau să rămân toată viața! Tu ești persoana pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Ești jumătatea mea. Te iuuubesc”, i-a spus Philip, apoi i-a așezat inelul de logodnă pe deget, moment în care Berna a început să plângă.

Berna și Philip, primele declarații despre nuntă!
Berna și Philip, primele declarații despre nuntă!

Berna și Philip, primele declarații despre nuntă! ”La anu' se strigă darul, cu doamna Andreea”

Berna și Philip, primele declarații despre nuntă! După cererea în căsătorie emoționantă, frumoasa blondă a spus ce sentimente trăiește după experiența trăită la Istanbul. ”Mie această emisiune mi-a schimbat viața, nu aș fi crezut niciodată că am să plec de la Puterea Dragostei măritată, nu m-am așteptat. Mulțumesc mult acestui show minunat”, a spus Berna, completată de Philip. ”La anu’, facem nunta cu doamna Andreea (n.r Andreea Mantea). La anu’, se strigă darul!!! Noi am vrut să o facem anul acesta, dar dacă a fost problema cu pandemia, am amânat. Doream ca evenimentul să fie în august sau septembrie, să nu fie nici cald, nici frig, să fie vremea OK. Vrem să facem totul ca la regi și regine, să fie totul cu trăsură, ca un basm, să fie frumos, un moment unic, așa mi-am imaginat întotdeauna. Pe ea să o văd într-o rochie de prințesă, eu să fiu într-un costum, un cavaler pe un cal alb”, a dezvăluit Philip.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Livian și Bianca, dezvăluiri incendiare după ce au câștigat sezonul 2 Puterea dragostei. Ce vor face cu banii câștigați?

Dezvăluiri exclusive! Cum a trăit Bianca de la ”Puterea Dragostei” zilele de dinaintea Marii Finale! ”Mi-a fost chiar rău”

Simina de la Puterea Dragostei continuă seria atacurilor la adresa Biancăi. Ce cuvinte urâte a putut spune pe live

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Se dă peste cap ordinea puterilor lumii. Acordul care schimbă total jocul la nivel mondial

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies