Se dau bani de la Guvern! Cine sunt românii care își vor umple buzunarele

Mai mulți români au primit vestea anului. Vor primi bani de la Guvern, după ce Dragnea a anunțat modificarea OUG 114.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

fara descriere

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a transmis vineri că a vorbit la Guvern pentru a se modifica OUG 114 în așa fel încât primarii să poată să folosească Fondul de dezvoltare și investiții pentru depozite destinate produselor agroalimentare.

Dragnea a mai precizat, la o întâlnire cu membrii PSD Argeș, că a făcut un plan pentru ca fermierii să poată să-și mărească producția de legume în solarii, menționând că a apărut problema depozitării.

„Ieri am vorbit la Guvern, săptămâna viitoare o să se modifice OUG 114 să dea posibilitatea primarilor ca prin Fondul de dezvoltare şi investiţii nou-înfiinţat să poată să ia bani să facă depozite pentru produse agroalimentare, aşa că, domnilor primari, doar să mergeţi la Bucureşti să luaţi banii să faceţi aceste depozite”, a afirmat el.

Conform acestuia, zeci de ani a fost „un plan” de distrugere a agriculturii.

„Am asistat zeci de ani de zile la un plan, după părerea mea, bine gândit, cu efecte rele de distrugere a agriculturii româneşti. (…) Zootehnia noastră este la nivel a aproape 5 milioane de hectare de păşuni? Nu e. În agricultură subvenţiile, pentru că oricum sunt mai mici în România, că aşa au vrut mai marii Europei, se dădeau la timp? Nu se dădeau la timp. Atunci am stabilit că primul lucru pe care trebuie să-l facem este ca fermierii români să capete încredere în Guvern”, a susţinut Liviu Dragnea.

Dragnea: Legumele și fructele, deficitare

Dragnea consideră că în ţara noastră legumele şi fructele sunt produse „deficitare”.

„Am constatat că avem nişte produse deficitare şi anume legumele şi fructele. De ce? Ca să putem să importăm sute de mii de tone de legume şi fructe din afară. (…) Eu de mult nu mai mănânc roşii străine, pentru că am tot încercat şi toate au acelaşi gust, adică de rumeguş. Şi am zis să începem un program pentru roşii, pentru tomate”, a adăugat Dragnea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate