„Se dau bani să se scrie că unii au murit de COVID!“. Acuzații grave făcute la o emisiune de televiziune din România

În plină pandemie de coronavirus, neregulile din România îi pun pe gânduri pe mulți dintre cetățeni.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Pandemia de coronavirus a băgat spaima în oamenii din întreaga lume. Deși 4,833,022 de persoane au fost infectate cu coronavirus și 317,215 și-ai pierdut viața, la nivel mondial, există și persoane care se îndoiesc de faptul că virusul cCOVID reprezintă o amenințare reală la adresa sănătății oamenilor și chiar a vieții.

Unele nereguli descoperite, însă, nu fac decăt s sădească sămânța îndoielii și mai adânc în mințile oamenilor. Sâmbătă, 16 mai, șefa Direcției Sanitare  Suceava, dr. Manuela Trifan, a dclarat că numaăr cazurilor de coronavirus nu este, de fapt, atât de mare, în suceava. La mijloc ar fi fost de fapt o eroare. din greșeală, în loc de numărul persoanelor depistate pozitiv, raporta numărul de teste efectuate.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a anunțat că intră în politică, revoltată că se dorește autonomia Ținutului Secuiesc: „La mai bine de 4 de la moartea lui, Vadim vă stă în coastă!”

Oamenii nu mai cred în coronavirus! Acuzații grave

Numeroasele nereguli, printre care și faptul că, la un moment dat, au fost raportate, tot din greșeală, mai multe decese, l-au făcut și pe Helmuth Duckadam, fostul portat al Stelei, să-și pună semne de întrebare.

„Am luat-o razna de tot! Hai să jucăm (n.r. - fotbal) cu mănuşi atunci. Sunt măsuri exagerate. Am înţeles, e pandemie....Dar se mai dau şi bani ca să se scrie că unii au murit de COVID. De ce nu ne uităm că avem epidemie de rujeolă?”, a declarat fostul portar al echipei Steaua în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Mi se par măsuri exagerate. Uitaţi ce se întâmplă în supermarketuri sau pieţe. Dar nu avem voie să ne antrenăm în aer liber. În SUA, mi-a zis fata mea, care stă acolo, s-au deschis mall-urile şi restaurantele. Nu e nicio problemă. Nu înţeleg, noi de ce nu putem să ne relaxăm la terase?”, a mai declarat el.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

ȘOC la Puterea Dragostei! Ella a fost prinsă în camera de hotel cu Livian. Cine a aruncat bomba?

Ultimă oră! Mihai Bendeac a făcut testul pentru coronavirus. Este sau nu infectat ?!

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Lovitură dură pentru Antonia și Alex Velea. Nu se pot căsători! Ce legătură are Vincenzo Castellano?

Nicu Gheară s-a declarat învins de pandemie: „Ne revedem când totul va fi posibil”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies