Se lasă cu război! Rudele interlopului tăiat de Duduieni la Londra au jurat răzbunare: ”Dacă fac vreo belea și iau 20 de ani de pușcărie...” VIDEO

Scandalul dintre interlopii români care a avut zilele tecute în Londra naște reacții puternice printre cei care au fost implicați în incident.

Anaser Duduianu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Doi dintre interlopii despre care s-a zvonit că ar fi fost bătuși și înjunghiați de Anaser Duduianu la Londra au ieșit pe un live și au dezmințit că ar fi fost învinși în luptă de liderul clanului Duduianu.

Vandam Brăileanu și Merișor de la Roman, apropiați ai clanului Cosmos se jură că sunt nevătămați și cel care a ieșit mai șifonat este o rudă de-a lor. Cu această ocazie, ei i-au transmis un avertisment dur lui Anaser Duduianu.

Vandam: ”Nu mai scoateți vorbe că m-a tăiat sau că am fugit”

”S-au auzit niște vorbe că eu sunt tăiat, că eu sunt în spital, că sunt nu știu cum... Să moară..., fiecare ce faceți discuțiile astea de mine, dacă nu sunteți... Dacă fac vreo belea, să iau vreo 20 de ani de pușcărie, dacă nu sunteți răspunzători toți. Că sunteți de la Brăila, că sunteți de la Galați, țigani, români, dacă nu o să fiți răspunzători și peste 100 de ani dacă scoateți vorbe de mine. Că m-a tăiat pe mine, că am fugit...”, a povestit Vandam într-un live pe un cont de socializare.

Merișor a preluat și el ”legătura” și a anunțat că va fi război și că Anaser va trebui să fie mult mai atent de acum înainte.

Merișor: ”Noi murim greu, suntem samurai”

”Bă fraților, să înțeleagă toată lumea, scurt: să moară... și... mei la pușcărie dacă a luat vreo palmă sau bobârnac Vandam sau eu. Doar un cumătru de-al meu, au dat peste el mai mulți că era singur.

Când am ajuns noi s-a terminat șmecheria. Să nu mai scoată lumea discuții, șto-uri, că să moară... dacă a luat Vandam nici un bobârnac, nici o palmă, nici o ”jigneală”, nimic. Și nici eu!

interlopi moldova
Vandam Brăileanu și Merișor de la Roman i-au declarat război lui Anaser

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Care vorbește aiurea, înjur, să moară... Noi murim greu, noi suntem samurai. Cu noi e greu! Și spun pe live-ul ăsta, să se știe. Noi nu suntem nici prăduitori, noi suntem samurai, așa ne-am născut. Ne-am născut să ne războim.

Citeste si: A trecut exact un an! Cum se distrau oamenii la ziua lui Emi Pian! ”Care vrea 100 de euro...” Video

Și spun pe live-ul ăsta, Anaser, să moară... mei de n-ai stricat-o!

Dacă vreți, fratele meu Vandam se dezbracă acum și eu la fel, nu suntem tăiați, bătuți de nimeni, absolut. Noi suntem bandiți, noi știm să câștigăm.

Până am ajuns noi, a fost târziu, au ajuns gărzile acolo. Să știe toată lumea”, a spus și Merișor de la Roman.

Cumnatul interlopilor, tăiat de oamenii lui Anaser

Anaser Duduianu
Anaser Duduianu e căutat în România pentru șantaj la maneliști

Citeste si: Tzanca Uraganul, melodie manifest în memoria lui Emi Pian! Exclusiv Video

Conform relatărilor presei, scandalul dintre interlopii români ar fi avut loc într-un imobil de la periferia Londrei, acolo unde ar fi avut loc o partidă ilegală de poker. În urma unei altercații mai dure, interlopul supranumit ”prințul țiganilor” ar fi fost înjunghiat de oamenii lui Anaser. Deși a avut multiple plăgi, acestea nu ar fi fost unele grave ci ar fi reprezentat doar un fel de avertisment.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Clanurile Preda și Corduneanu, împăcați cu forța de Justiție! Decizie incredibilă a judecătorilor

Ghinioanele se țin lanț de familia Duduianu! Fiul lui Emi Pian a făcut accident! Dezvăluiri exclusive

Legătura lui Dorian Popa cu temutul Anaser Duduianu! În urmă cu un an, actorul îl felicita de ziua lui pe interlop și-l invita la el, la grătar!

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

America e în stare de ȘOC: Biden „deschide calea pentru un alt 11 septembrie”

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Toți șoferii sunt vizați. Nu mai faceți acest gest în trafic, polițiștii sunt necruțători

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies