Vedete

Se pregatesc si de un baietel? Pepe si Raluca Pastrama au facut anuntul oficial! "Este o mama atenta si devotata"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Se pregatesc si de un baietel? Pepe si Raluca Pastrama au facut anuntul oficial! "Este o mama atenta si devotata"icon photo

Raluca Pastrama este femeia care a reusit sa il faca pe Pepe un adevarat familist, iar cele doua fetite pe care le au impreuna, Maria si Rosa, l-au schimbat complet pe artist.
Cele doua fetite s-au nascut la o diferenta de aproape 3 ani si, iar artistul a recunoscut in repetate randuri ca viseaza si la un baietel.

 

Pepe si Raluca, impreuna cu cele doua fetite ale lor, au intampinat echipa WOWbiz intr-unul din locurile dragi lor, gradinita de care Raluca se ocupa si care a fost ridicata in locul casei in care a copilarit.
Cei doi au vorbit despre planurile lor de viitor, dar si daca planuiesc sa devina parinti din nou."Nu stiu ce sa zic. Acum, in momentul de fata nu imi mai doresc un copil. La noi a venit copilul la o diferenta de 2 ani si 8 luni. Nu am mai avut timp pentru noi. Nu mai am rabadarea necesara, nu am mai avut timp pentru noi si vreau sa fim bine asa cum suntem acum. Mi-as fi dorit si un baiat, dar nu mai am putere acum.", a spus Raluca.  
"Nu e bine sa il programezi, cand vine, vine. Tot ce a fost mai greu a cazut pe Raluca. Este o mama foarte atenta si devotata si noptile ei nedormite nu se pot compara cu altceva.", a spus Pepe.

"Maria seamana leit cu mine, si fizic si la comportament. E exact ca mine. Rosa seamana mai mult cu Pepe, dar are si ceva de la mine", a mai spus Raluca.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune