Se va isca o răscoală împotriva Reginei Angliei? Zeci de angajați au pornit o revoltă împotriva monarhului

Eveniment fără precedent pentru Familia Regală a Marii Britanii: nimeni nu dorește să- petreacă Crăciunul în izolare, timp de 4 săptămâni, lucrând pentru Regină!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Regina Marii Britanii[Sursa foto: PixaBay]

Personalul Casei Regale s-a răzvrătit din cauza planurilor de a-i face să-și părăsească familiile și să lucreze într-o bulă Covid pentru Regină de Crăciun.


In articol:

Personalul Casei Regale a Marii Britanii s-a răzvrătit în fața cerințelor Reginei, cu privire la Crăciunul din acest an. 

Se pare că Regina ar avea nevoie ca angajații săi să se izoleze timp de 4 săptămâni alături de ea în palatul de la Sendringham, unde avea obiceiul de a petrece sărbătorile de iarnă. Ei spun că nu sunt dispuși să se izoleze de cei dragi timp de patru săptămâni și mai ales cu ocazia Crăciunului

Răscoală împotriva Reginei Angliei!

Personalului i s-a cerut să-i ofere sprijin Reginei în timpul tradiționalei sale vacanțe de la Sandringham, însă se pare că s-a stârnit un adevărat val de nemulțumire.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Răscoala înseamnă că monarhul de 94 de ani poate fi obligat să-și petreacă crăciunul la Castelul Windsor pentru prima dată în 33 de ani.

O sursă apropiată familiei regale a declarat pentru The Sun: „Regina este furioasă. Personalul a spus că este suficient. Este absolut fără precedent. Toată lumea vrea să rămână loială, dar simte că a fost împins prea departe de faptul că a fost obligați să se izoleze de familiile lor de Crăciun”. Se spune că revolta implică aproximativ 20 de angajați, inclusiv agenți de curățenie, spălători și lucrători de întreținere.

Sursa a continuat, citată de The Sun: „Au loc discuții cu echipa cu privire la chestiuni operaționale, dar este prea devreme pentru a specula implicațiile pentru Crăciun”.

Sursa: The Sun

 

 

 
Urmatorul articol
Citește și:

Alexandra a șocat Anglia! Românca și-a pierdut jobul de stewardesă și s-a apucat de trafic de droguri

Cum a fost prins Anaser Duduianu de autoritățile din Marea Britanie. Interlopul, snopit în bătaie de un clan din Craiova

Super alimentul din Biblie care ne prelungește viața. Românii nu îl folosesc, deși e ieftin și se găsește ușor. Iată ce beneficii uluitoare are

Tragedie în Italia. Moartea suspectă a unui român găsit fără suflare în casă. Trecătorii i-au văzut trupul neînsuflețit la fereastră

Ghid turistic pentru Londra. Ce trebuie să știi de la București

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies