Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu: “Iresponsabil. Dacă dădea cu mașina peste vreun amărăștean din Corbu sau Săcele nu ar fi fost nicio tragedie”

Amicii fostului şef al Fiscului au aflat că Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu, designerul decedat la începutul săptămânii. “Răzvan Ciobanu pleacă spre Bucuresti direct din club, la 7 dimineața, după ce consumase toată noaptea alcool și droguri. Ia un bolid de împrumut. Conduce nervos, fără centură de siguranță”, a postat fostul şef al Fiscului. (vezi ce droguri avea Răzvan Ciobanu în organism în momentul accidentului)

Citeste si: Preoţii care au oficiat slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu, criticaţi dur: "A fost grotesc!"

Citeste si: Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu a deschis sicriul pentru ultima oară! E cutremurător ce a pus înăuntru

Citeste si: Imagini cutremurătoare de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Mamei designerului i s-a făcut rău!

Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu: "Înainte de Săcele, adoarme la volan și apasă accelerația în locul frânei" 

“La Năvodari greșește drumul spre autostrada A2 și o ia spre Corbu. Înainte de Săcele, adoarme la volan și apasă accelerația în locul frânei, intrând in livadă cu viteză. Iresponsabil. Pentru progresiști e o virtute să fii gay. Dacă dădea cu mașina peste vreun amărăștean din Corbu sau Săcele nu ar fi fost nicio tragedie”, a continuat Sebastian Bodu.

fara descriere

Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu: "A părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș" 

Nu mai e un secret că Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu. Designerul a murit în a doua zi de Paște, într-un cumplit accident de mașină, răsturnându-se cu SUV-ul pe care îl avea. „A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B.  Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunțat reprezentanții Poliției Constanța.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate