Secrete din trecut ies la iveală! Cum arăta Alina Vidican atunci când l-a cucerit pe Cristi Borcea! A apărut în faţa lui în sânii goi EXCLUSIV

Alina Vidican a fost, înainte să îl cunoască pe Cristi Borcea, unul dintre modelele provenite din Timişoara cu un succes deosebit, focoasa brunetă (pe atunci) impresionând cu formele ei şi fiind extrem de căutată de mai toţi designerii cunoscuţi ai României.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Iar munca ei de manechin a transformat-o pe Alina Vidican într-una dintre cele mai dorite femei din România, ea impresionând, de-a lungul perioadei în care a activat ca model, pe toată lumea cu formele ei naturale.

De altfel, aşa l-a şi cunoscut pe Cristi Borcea. Mai exact, extrem de pudică în apariţiile ei, Alibna Vidican a fost invitată la o prezentare de modă, în Bucureşti, pentru a defila în creaţiile unui designer celebru.

Doar că, în momentul în care a urcat pe podiumul pe care urma să defileze, loc în care se afla şi Cristi Borcea, în primnul rând, avid să vadă frumuseţile de pe la noi, bluza Alinei Vidican i-a jucat o feestă. Largă, cu Alina agitată în timpul defilării, bluza a lăsat la vedere mai mult decât şi-ar fi putut dori timişoreanca, fără să ştie însă că acea întâmplare îi va schimba viaţa. Astfel, cu Borcea în primul rând, din întâmplare, sânul Alinei a ”ieşit la aer”, expunându-se în toată frumuseţea lui, moment în care fostul acţionar dinamovist a fost, cu adevărat, impresionat de frumuseţea tinerei care defila aproape goală în faţa lui.


Normal, amorezat de bruneta care apăruse în prezentarea de modă cu pricina, Cristi Borcea a făcut tot ce i-a stat în puteri să afle cine e şi să o contacteze, lucru pe care, de altfel, l-a şi reuşit în aceeaşi seară.

Iar de la întâlnirea cu pricina, la o relaţie cât se poate de serioasă, tranmsformată pentru ani buni într-un mariaj şi doi copii, nu a mai fost decât un pas...

După ce l-a cunoscut pe Cristi Borcea, Alina Vidican a mers la medici esteticieni

Dacă, în momentul în care l-a cunoscut pe Cristi Borcea, Alina Vidican era în întregime naturală – lucru care se şi poate observa din fotografia surprinsă în defilare aîn care l-a înnebunit pe omul de afaceri – după, timişoreanca a devenit o clientă fidelă a cabineetelor

medicilor esteticieni din România şi de peste Ocean. De altfel, pperaţiile estetice au schimbat-o complet. Nu a mai rămas aproape nimic natural din fosta soţie a lui Cristian Borcea, Alina Vidican, timişoreanca schimbându-şi aproape complet înfăţişarea prin intervenţiile chirurgicale făcute în ultimul timp.
Mai mult, după divorţ, Alina a intervenit asupra pomeţilor, şi-a înlocuit silicoanele, şi-a facut rinoplastie, şi-a ridicat, estetic, buricul, ea considerând ca cele două naşteri i-au afectat corpul.
În plus, spun sursele noastre, blonda a vrut să aibe un posterior mai mare şi mai bombat aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a apelat la din nou la ajutorul medicilor esteticieni, intervenţie ce i-a golit buzunarele cu aproape 10.000 de euro.
De altfel, fosta soţie a lui Cristi Borcea a scos bani serioşi din buzunar, operaţiile făcute costând-o mult peste 60.000 de euro, toatre fiid făcute în Statele Unite, la Miami, în cabinetele celor mai cunosucţi esteticieni de acolo.

Cristi Borcea a divorţat cu scandal de Alina Vidican

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. De altfel, în momentul în care s-a aflat că Borcea ar avea o relaţie cu Valentina Pelinel, scandalul a fost unul uriaş, Vidican având o serie de intervenţii la TV care au uimit pe toată lumea.
Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poartă Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mama Alinei Vidican a fost jignită din cauza lui Liviu Dragnea: “Stai cuminte, nu te repezi ca fata mare!”

Mama Alinei Vidican, mesaj halucinant! Ce a putut să spună fosta soacră a lui Cristi Borcea: ”Atenţie, prieteni, vă informez că se publică video pornografice şi fotografii...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Vineri 22 Ianuarie 2021: Capricornii au șansa de a câștiga mai mulți bani

O nouă TELEVIZIUNE în România. De astăzi începe să facă angajările

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Viață după moarte: strania experiență a unui bărbat care susține că a văzut iadul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies