Secretele din viața graviduței Mădălina Pamfile! ”Are o viață...”

Mădălina Pamfile s-a transformat total! Brunetă care altădată ținea primele pagini ale tabloidelor s-a cumințit și și-a făcut familie, transformându-se într-o casnică perfectă.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mădălina Pamfile a uimit pe toată lumea când a rămas însărcinată pentru prima oară. A născut o fetiță frumoasă și sănătoasă, iar rolul de mămică pare să îi placă la nebunie.

Citeste si: Leo de la Strehaia îl face praf pe iubitul bătăuș al Danielei Crudu: ”Un huligan, ea nu merită așa ceva” | EXCLUSIV

Citeste si: Secretul Cruduței! De ce nu depune Daniela Crudu plângere împotriva agresorului după ce i-a fost rupt nasul cu un pumn! Îl va ierta pe croat?

Citeste si: Ce s-a întâmplat în restaurantul în care a petrecut Daniela Crudu! Imaginile de dinaintea bătăii sălbatice pe care a încasat-o VIDEO

„E o fetiţă. Anunţ de sarcină. Mamă. Soră. Sophia. Încă o fetiţă. Dragoste”, scria Mădălina Pamfile pe Facebook, în urmă cu câteva luni, când a dat vestea că va fi mămică pentru a două oară. Iar fericirea ei este cu atât mai mare cu cât fosta asistentă TV a reușit să îl facă extrem de fericit și pe partenerul ei de viață. ”Tipul, din ce știu eu, este albanez. E putred de bogat, sigur e multimilionar. Normal, e foarte discret, nu știu din ce a făcut banii respectivi, dar i-am văzut chiar eu iahtul din Ibiza. Și, când zic iaht, știu ce zic, nu e vreo bărcuță, e un vas în toată regula, a costat pe undeva la 7 milioane de euro”, ne-a spus unul dintre cunoscuții celor doi.

fara descriere

Mai mult decât atât, susține sursa noastră, bărbatul cu pricina, deși se comportă extrem de frumos cu Mădălina Pamfile, a reușit să o facă pe fosta asistentă tv, celebră pentru escapadele ei, o fată cuminte. ”Mădălina nu mișcă în front în fața lui, îl ascultă cu sfințenie și îi face toate poftele. E adevărat, și el îi oferă tot ce și-ar putea dori, mai puțin expunerea publică, la care, încă, Mădălina visează. Dar s-a mulțumit cu statutul ei, preferă să fie răsfățată și bogată, decât să fie în scandaluri toată ziua, iar așa are o viață de prințesă”, ne-a mai spus sursa citată.

fara descriere

Culmea, ultima ieșire publică a Mădălinei Pamfile a avut loc acum o săptămână, alături de partenerul ei petrecând până în zori alături de Daniela Crudu și de iubitul acesteia. Și, dacă de la restaurantul de lux la care au fost s-au despărțit în relații cât se poate de bune, dimineața a sfârșit cât se poate de prost pentru prietena Mădălinei Pamfile, Daniela Crudu fiind bătută cu sălbăticie.

 

Mădălina Pamfile a născut o fetiţă perfect sănătoasă

Fosta asistenţă TV a născut, anul trecut, pe 9 iulie, o fetiţă perfect sănătoasă care a cântărit la naştere 4 kilograme, numele ei fiind Sofia. "De la o ora la altă trebuit să nasc, mâine avem programare la doctor să vedem ce soluţie găsim. Au trecut cele 40 de săptămâni, medicii spun că este normal, se aşteaptă până la 42 de săptămâni. Se spune despre fetiţe că vin mai repede, dar a mea nu vrea. Pe cea mică o să o cheme Sofia", a povestit, la acea vreme, Mădălina Pamfile.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate