Secretul din familia celebrei Andreea Bălan! Cu cine seamănă, de fapt, fetițele vedetei

Andreea Bălan, de când a stabilit că relația cu George Burcea nu mai există, este preocupată la maximum de creșterea celor două fetițe pe care alături de actor, cântăreața dedicându-și fiecare minut liber pentru a-l petrece cu micuțele.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Andreea Bălan, de când a stabilit că relația cu George Burcea nu mai există, este preocupată la maximum de creșterea celor două fetițe pe care alături de actor, cântăreața dedicându-și fiecare minut liber pentru a-l petrece cu micuțele.


In articol:

De când a fost stabilit divorțul de George Burcea și, spre norocul ei, a venit pandemia și regulamentul de distanțare socială și implicit au dispărut evenimentele la care lua parte, Andreea Bălan își petrece mai tot timpul cu Ella și Clara, cele două fetițe ale sale.

Citeste si: Ce se va întâmpla cu George Burcea după divorțul de Andreea Bălan! E la mila vedetei

Citeste si: Imagini de senzație cu Andreea Bălan! Ce face vedeta pentru fiica ei, Ella! I-a șocat pe toți din magazin VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Schimbare radicală pentru Andreea Bălan! Ce mișcare îndrăzneață a făcut vedeta, în plin divorț

Mai exact, ne-au destăinuit sursele WOWbiz.ro, cele două fetițe ale Andreei Bălan sunt extrem de diferite când vine vorba de comportament. ”Ella, cea mare, este leită în comportament cu Andreea Bălan. Este hotărâtă, foarte organizată și când vine vorba de jucăriile ei. Își face singură ordine, nu lasă nimic la voia întâmplării. Pe de altă parte, Ella este atașată de George Burcea, a petrecut mult timp cu tatăl său pe vremea când acesta era în relații mai bune cu Andreea. Cea mică, Clara, este ca George, același stil, dar micuța este atașată de Andreea Bălan, sunt nedezlipite, dorm împreună, se joacă împreună... E adevărat, Andreea Bălan a avut mai mult grijă de ea după ce a fost la un pas de moarte. Culmea, ăsta este și unul dintre motivele divorțului, Andreea nu a mai primit sprijin de la George după ce s-a născut Clara și după ce a fost în situația în care a fost, doar printr-un noroc reușind să supraviețuiască”, ne-a spus sursa citată.

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Cu toate acestea, ne-a explicat sursa noastră, artista are grijă ca fetițele ei să aibă parte de atenția ei în mod egal, lucru pe care, de altfel, l-a confirmat și Andreea într-unul dintre vlogurile sale. ”Chiar dacă stă cu amândouă, de multe ori face în așa fel încât să petrecă timp, ca fetele, cu câte una dintre ele. Iar dacă Clara doar cu Andreea doarme, și o mai și trezește cel puțin o dată pe noapte, Ella are rezervate după-amiezile, în care doarme cea mică, și iese la plimbare sau la cumpărături doar cu Andreea”, ne-a mai precizat sursa citată.

George Burcea, derapaj incredibil la adresa soției, Andreea Bălan

”Când coa$%^ fostei soții sunt mai mari decât interesul familiei, te blochezi în net! Bravoo”, a fost prima postare. Dar George Burcea nu s-a mulțumit cu atât, ci încercând să fie subtil în dorința lui de a-și sublinia viața grea alături de Andreea Bălan, femeia cu care s-a căsătorit și căreia i-a făcut două fetițe, a mai făcut niște postări. ”Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV, care-și dau duhul pentru familie, care ”jură” că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte”, este postarea ”subtilă” a lui George Burcea, bărbatul care s-a căsătorit cu Andreea Bălan anul trecut.

Dacă viața profesională a Andreei Bălan este de dat exemplu, când vine vorba de dragoste, frumoasa cântăreață nu are prea mare noroc, ea fiind la un pas de divorț de George Burcea, tatăl celor două fetițe ale artistei. ”George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea Balan, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea acasă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea Balan aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă”, ne-a explicat sursa WOWbiz.ro.

Andreea Bălan regretă căsnicia

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit anul trecut, oarecum în pripă, după ce frumoasa artistă a fost la un pas de moarte, la nașterea Clarei, fetița cea mică a fostului cuplu.

”Andreea Bălan a avut un adevărat șoc atunci când a fost la un pas de moarte. Atunci, cum ea este femeie organizată, cum vrea să fie sigură că totul este bine pentru fetițele sale, a decis să se căsătorească cu George Burcea, se gândea că ar putea muri oricând și că trebuie să lase toate lucrurile în ordine. Pe vremea aceea, avea încredere că el va fi potrivit pentru acest lucru.

Apoi au intervenit problemele, iar George Burcea, pe lângă droguri, a avut și ieșirile publice contra Andreei, iar acest lucru este, probabil, imposibil de iertat, mai ales la cum e ea. Și, pe de altă parte, el nici măcar nu a încercat să își ceară scuze după ce a vorbit de Andreea așa cum a vorbit, lucru pe care nu l-a făcut niciun alt bărbat din trecutul ei, cu atât mai mult tatăl copiilor ei și soțul”, ne-a dezvăluit sursa WOWbiz.ro despre căsnicia dintre George Burcea și Andreea Bălan.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

In aceasta seara, de la ora 20.00, in “Nemilosul Istanbul”: Ceren si Cenk, de la agonie la extaz

Tzancă Uraganul, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”?! Manelistul vrea să rupă scena, în fața lui Bote, Maurice și Bădulescu! Anunț incredibil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies