Secretul dureros din familia lui Vladimir Draghia: o ruda a castigatorului Exatlon are cancer. Actorul care a decis sa doneze premiul de 100.000 de euro pentru ajutorarea copiilor bolnavi de aceeasi maladie face dezvaluiri in premiera | VIDEO EXCLUSIV

Cancerul nu iarta si loveste de fiecare data acolo unde te astepti cel mai putin. Drept dovada, de curand, un membru al familiei lui Vladimir Draghia a fost diagnosticat cu aceeasi maladie. Castigatorul Exatlon vorbeste in premiera despre aceasta drama.

Autor: S.A.

 

Desemnat de telespectatorii Exatlon Romania marele castigator al primei editii Exatlon Romania, Vladimir Draghia a surprins peste masura cand a anuntat ca va dona premiul sau in bani copiilor bolnavi de cancer. (Vladimir Draghia a suferit enorm din dragoste. Afla cand!) 

Gestul sau este cu atat mai laudabil, cu cat, astazi, Vladimir Draghia face o marturisire neasteptata si spune ca, in familia sa, exista o persoana adulta care se lupta cu aceasta maladie devastatoare.

Pe scurt, o persoana din familia lui Vladimir Draghia a fost diagnosticata cu cancer, iar “Faimosul” a aflat acest lucru chiar inainte de a pleca in Republica Dominicana! (Vladimir Draghia a ajuns la spital) 

Prezent zilele trecute la un eveniment monden, Vladimir Draghia a vorbit in premiera despre cazul de cancer existent in familia sa. El a recunoscut astfel ca, pe langa faptul ca stie cat de devastatoare este aceasta boala pentru ca face voluntariat la MagiCAMP de 2-3 ani, acum, exista o situatie de acest fel si in familia sa.

“Da, dar nu am vorbit niciodata despre el.

S-a intamplat foarte curand, adica inainte sa plec la Exatlon. 

Secretul dureros din familia lui Vladimir Draghia: o ruda a castigatorului Exatlon are cancer. Ce este de fapt MagiCAMP?

Citeste continuarea si declaratiile lui Vladimir Draghia pe stirilekanald.ro

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies