Secretul lui Betty Salam! Cum o strigă Cătălin, în intimitate

Betty Stoian şi Cătălin Vişănescu sunt foarte fericiţi şi se simt împliniţi, de când micuţul Matthias Ştefan a venit pe lume şi, cum familia lor s-a mărit, fiica lui Florin Salam petrece mult timp alături de pruncul său, devenind mai responsabilă, alături de soţul ei.

Autor: Calin Perian

Cu toate acestea, cei doi par să fie, şi acum, extrem de preocupaţi de intimitatea lor, iar cum perioada de lăuzie a lui Betty Salam s-a terminat, sunt din ce în ce mai tandri unul cu celălalt, chiar dacă sunt în public.

Mai mult decât atât, la fel ca orice cuplu de îndrăgostiţi, cei doi şi-au pus porece pe care le folosesc în intimitate.

Şi, pare-se, Cătălin Vişănescu, soţul proaspetei mămici, a găsit un apelativ care îi place la ebunie lui Betty, motiv pentru care, de curând, l-a ”scăpat” şi în spaţul public, într-un moment în care făceau risipă de declaraţii siropoase, pline de iubire, pe coturile lor de socializare. Astfel, în intimitate, pare-se, Cătălin o strigă pe fiica lui Florin Salam ” tzotzolino ”, lucru care, de fiecare dată, îi provoacă cântăreţei un zâmbet fericit.
În altă ordine de idei, Betty pare decisă să revină la forma fizică de dinainte de a rămâne însărcinată, pentru a-l putea răsfăţa şi mai mult pe Cătălin, impunându-I şi acestuia însă să aibă un corp perfect. „Vreau să merg la sală aproape zilnic. Vreau să mă simt eu bine cu corpul meu, după aceea restul. Îl iau şi pe Cătălin la sală. Vacanţă, da. Vreau să facă bebe cel puţin un an şi să mergem cu toţii în Turcia.
Facem şi botezul în martie. Am vrut să-l facem puţin mai micuţ, dar din fericire avem multe cunoştinţe şi vrem să fie cu toţii prezenţi. Foarte simplu, cu mulţi trandafiri albi”
, declara Betty Stoian recent.

Betty Salam a născut pe 1 octombrie

Betty Stoian şi Cătălin Vişănescu au devenit părinţi pe 1 octombrie 2018, fiica lui Florin Salam dând naştere unui băieţel care a primit numele de Matthias Ştefan şi a obţinut nota 10 la naştere.

"Să vă trăiască şi să vă aducă numai bucurii şi multă iubire şi fericire! Dar nu îl învăţa cu suzeta, pentru că greu îl mai dezveţi de ea! Şi eu am o fetiţă de 11 luni şi nu i-am dat suzeta deloc. Şi când doarme să îl pui pe pieptul tău pe burtică să iţi simtă mirosul! Te pup şi multă sănătate!", i-a transmis o fană lui Betty Stoian după naştere.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Surpriză uriaşă, cum arată Betty la puţin timp de la naştere! Fiica lui Salam i-a şocat pe toţi la ultima ei apariţie FOTO

Mesajul neaşteptat din partea lui Florin Salam, după scandalul de la Milano: ”Ai ştiut să dai cu pumnul, acum eu fac pe nebunul”

Alex Velea s-a ”rupt” pe manele! Vrea să îi facă concurenţă lui Salam? VIDEO

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Trebuia să zboare și Arafat! Un fost președinte al României, anunț în scandalul politic al momentului: E un om care blochează sistemul de sănătate

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Descoperire uriașă făcută de cercetătorii români. Istoria va fi rescrisă după acest anunț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies