Secretul relației dintre Virgil Ianțu și Roxana, viitoarea lui soție. Cei doi formează un cuplu de peste 22 de ani

Iată care este secretul relației dintre Virgil Ianțu și Roxana, viitoarea lui soție!

Autor: Ioana Enache

In articol:

Virgil Ianțu și partenera sa de viață, Roxana, au una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc. Cei doi își arată iubire și susținere reciprocă de peste 22 de ani, având o relație sudată, bazată pe respect și încredere.

Iată care este secretul relației dintre Virgil Ianțu și Roxana, viitoarea lui soție!

Care este Secretul relației dintre Virgil Ianțu și Roxana

Virgil Ianțu și Roxana se iubesc de mai bine de 22 de ani și au o împreună o fiică pe nume Jasmine, ce tocmai a împlinit 17 ani. Celebrul prezentator a mărturisit ca între el și partenera sa nu a existat niciodată o criză de gelozie și că dragostea trebuie păstrată în mod natural, când există voință de ambele părți.

Citeste si: Virgil Ianțu își sărbătorește fiica! Mesajul pe care prezentatorul i l-a transmis Jasminei, la împlinirea vârstei de 17 ani: „Ești copilul perfect”

„Sunt 22 de ani de când ne-am cunoscut. Jasmine face anul acesta 17 ani. Ne-am gândit și la asta (la al doilea copil n.r). N-am avut momente de cumpănă. Știi, am avut o perioadă când poate ieșeam mai mult, dar era o perioadă normală.

Când eram în juriu la Megastar, ieșeam mai des.

Citeste si: „L-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte”. Adriana Bahmuțeanu, declarații halucinante despre loviturile încasate de la Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul”- kanald.ro

Citeste si: Cutremure în România! Anunțul momentului după cutremurul devastator din Turcia- stirilekanald.ro

Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie și nici nu i-am dat ocazia.

Nici nu mi-a zis să nu ies. Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o. Asta parcă ne-a apropiat și mai mult. Dacă sunt constrângerile prea multe, prea dese, s-ar putea să distrugă o relație.

Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie păstrată cu forța, trebuie păstrată în mod natural și când există voință și dragoste reală de ambele părți.”, a dezvăluit Virgil Ianțu, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Secretul relației dintre Virgil Ianțu și Roxana, viitoarea lui soție. Cei doi formează un cuplu de peste 22 de ani

Secretul relației dintre Virgil Ianțu și Roxana, viitoarea lui soție. Cei doi formează un cuplu de peste 22 de ani

[Sursa foto: Facebook]

Virgil Ianțu și Roxana sunt împreună de peste 22 de ani

Virgil Ianțu și partenera sa, Roxana, își sunt alături unul celuilalt de peste 22 de ani, uimind întreaga lume cu relația lor. Cunoscutul om de televiziune a vorbit cu admiratie despre soția sa și despre lucrurile mici care l-au făcut să o iubească.

Citeste si: „M-a bătut, recunosc.” Adriana Bahmuțeanu a fost victima abuzurilor fizice- kfetele.ro

Citeste si: Irina Nicolae, trădată de fostele colege din A.S.I.A.! Cântăreața rupe tăcerea după ce nu a fost invitată să cânte la reunirea formației: ”Am avut un șoc”- radioimpuls.ro

Citeste si: Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. nu și-au vorbit luni întregi. S-au certat, însă au păstrat aparențele: "Era nenatural"

„Felul ei de a fi... Prin lucrurile pe care le-a făcut pentru mine, pentru familie, prin felul ei de a fi, prin relația cu prietenii… E un om care se pune tot timpul pe locul 2. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. I-am zis: «Nu poți să ajuți pe toată lumea». Stă tot timpul să le rezolve tuturor problemele.

E un om extrem de săritor. Uneori îi zic: «Vezi că îți consumi toată energia. E foarte frumos ceea ce faci, dar tu și somatizezi», că o apucă și cu nesomn, cu tot felul de gânduri dacă nu e rezolvat ceva. Sigur felul ei de a fi și cu toate lucrurile din jurul ei… mă fac să o iubesc tot mai tare în fiecare zi.”, a mărturisit Virgil Ianțu în cadrul podcastului  „Acasă la Măruță”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Virgil Ianțu face nuntă după 20 de ani de relație! Prezentatorul și mama fiicei lui s-au logodit într-o zi specială, în urmă cu mulți ani

Virgil Ianțu își sărbătorește fiica! Mesajul pe care prezentatorul i l-a transmis Jasminei, la împlinirea vârstei de 17 ani: „Ești copilul perfect”

Cum îl cheamă, de fapt, pe Virgil Ianțu. S-a aflat abia acum: "Am decis de comun acord să folosim porecla ca nume de scenă"

Cutremur Turcia azi, 6 februarie 2023: Imagini cumplite din Nurdağı / Provincia Gaziantep. Este unul dintre cele mai puternice seisme din ultimii 100 de ani din Turcia

Declarații controversate făcute de Vladimir Putin. De ce a promis că nu-l va ucide pe Zelenski

Iată care sunt câteva dintre efectele stresului de la locul de muncă asupra oamenilor

"Eu sunt femeia cu care Printul Harry și-a pierdut virginitatea! Cum arată Sasha Walpole, femeia care l-a făcut bărbat pe Harry

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies