Vedete

Secretul siluetei perfecte a Anastasiei Lazariuc! Ce face si ce mananca pentru a arata ca la 20 de ani: "Este foarte important sa..."

Anastasia Lazariuc e mama si bunica, are aproape 65 de ani, insa are silueta unei pustoaice.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Secretul siluetei perfecte a Anastasiei Lazariuc! Ce face si ce mananca pentru a arata ca la 20 de ani: "Este foarte important sa..."icon photo
 
Anastasia Lazariuc a dezvaluit in cadrul unei emisiuni de televiziune care este secretul ei. Ce face pentru a-si pastra silueta pe care o are de pe vremea cand era in floarea varstei.
 
 
"Se spune că ai atâţia ani cât simţi că ai. (..) Am zile când am poftă să mănânc mai mult şi o fac şi mănânc din toate cât îmi este poftă, dar am şi zile când nu îmi este foame. Este adevărat că eu niciodată nu am fost o amatoare mare de carne. Mi-au plăcut foarte mult lactatele şi tot ce înseamnă verdeaţă, fructe, legume. De când copiii locuiesc separat de mine, nu sunt obligată să gătesc”, a declarat Anastasia Lazariuc. 
 
 
"Este foarte important să bei foarte multe lichide, apă. Nu am niciun secret, mănânc ce-mi vine şi ce-mi convine (..) Tot timpul îmi pun în plan să fac sport. Nu am răbdare să stau pe loc, tot timpul sunt într-o continuă mişcare. Nu pot să stau şi să mă uit la televizor, tot timpul trebuie să fac ceva", a adaugat Anastasia Lazariuc. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune