Sedinta in familia Geoana! Seniorii Mircea si Mihaela si-a scos copiii la masa. Vezi ce aroganta si-a permis mezina Ana Maria, de fata cu parintii ei VIDEO EXCLUSIV

Dupa ce si-au terminat studiile in strainatate, odraslele politicianului s-au intors in Romania, incercand fiecare sa-si croiasca propriul drum in viata.

Autor: Alina Radulescu

Dupa atita ani in care au stat departe de copii, fie din cauza razboaielor politice in care a fost implicat capul familiei, fie din cauza distantei, Alex si Ana Maria studiind departe de casa, sotii Geoana incearca sa recupereze timpul pierdut.

Numai ca, intre timp, odraslele celor doi au devenit oameni maturi in toata regula, iar intalnirile nu mai au nici pe departe aerul unor reuniuni parinti-copii.

Zilele trecute, Mircea Geoana si-a invitat toata familia la restaurant, pentru o seara agreabila in patru.

 

 

In timp ce Alex parea un pic obosit, probabil dupa o zi de munca intensa la compania unde lucreaza, Ana Maria era mult mai vioaie si mai volubila. La un moment dat, mezina chiar si-a permis aroganta de a-si aprinde o tigara de fata cu parintii ei, fara sa schiteze nici macar un gest de a cere aprobarea acestora. 

 

In timp ce doamna Mihaela s-a facut ca nu observa gestul fetei, sefului familiei i s-a facut brusc sete si a simtit nevoia sa-si "dilueze" paharul de vin roze cu o cantitate substantiala de apa minerala.

Ana a tras fara sa se sinchiseasca din tigara, in timp ce tatal ei a tras o gura sanatoasa de sprit, gandindu-se probabil la cat de repede au trecut anii. 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies