Vedete

Selena Gomez, internată într-o clinică psihiatrică! Ce s-a întâmplat cu artista

Selena Gomez a fost internată într-un spital, după ce a avut o cădere nervoasă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Selena Gomez, internată într-o clinică psihiatrică! Ce s-a întâmplat cu artistaicon photo

Una dintre cele mai iubite artiste, dar şi actriţe, la nivel internaţional, Selena Gomez, a fost spitalizată într-o clinică psihiatrică, după ce a avut o cădere nervoasă.

Selena a fost internată în ultima săptămână din septembrie, în Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles. Artista ar fi reacţionat violent în urma unor rezultate nu tocmai bune ale unor analize de sânge.

Selena Gomez a postat pe reţelele de socializare, chiar înainte să fie internată, un mesaj către fanii săi: ”Luaţi aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor”. Artista a mărturisit că suferă de depresie, iar ultimii cinci ani din viaţa sa au fost un chin.

Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune