Selly a venit cu părinții la „The Artists Awards”. Vlogger-ul are o relație strânsă cu ei

Selly a luat parte la evenimentul The Artists Awards, care s-a ținut acasă la el în Craiova și în cadrul căruia a fost premiat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Selly a venit la The Artists Awards alături de iubita lui, Smaranda, dar și de părinți care au stat în primele rânduri și l-au felicitat pentru premiul obținut.

Citeste si: Gabriela Cristea se întoarce în televiziune. Anunțul făcut de prezentatoare: „Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta”

Citeste si: Mihai Trăistariu, turul noului apartament. Detalii picante din cuibușorul de nebunii: „Mi-am pierdut virginitatea cu o fată fără mâini”

Citeste si: Alexandru Țiriac iubește din nou? Cine este celebra tenismenă alături de care și-a găsit liniștea

Selly a venit cu părinții la „The Artist”. Vlogger-ul care are o relație strânsă cu părinții

Părinții lui Selly sunt foarte tineri și sunt la curent cu cele mai noi trenduri, astfel încât să poată țină pasul cu fiul lor de 18 ani.

Tatăl lui Selly este foarte prietenos și a intrat în vorbă cu băieții de la 5Gang și chiar s-a amuzat pe seama unei perechi de ochelari. Bărbatul a luat ochelarii de la unul din membrii trupei 5Gang, și i-a pus la ochi și s-a amuzat pe seama înfățișării sale. 
Colegii de trupă l-au filmat și i-au spus lui Selly ca are un tată foarte cool și foarte amuzant în același timp. 

fara descriere

Nu este prima dată când Selly apare în public alături de părinți. Vlogger-ul celebru i-a introdus pe mama și tatăl său în videoclipurile sale de pe YouTube.
Tatăl lui Selly apare într-un clip foarte amuzant în care fiul său îi adresează întrebări și el trebuie să răspundă sub presiunea dfetectorului de minciuni. La fel a procedat și tatăl lui Selly, care a aflat cu această ocazie ce năzbâtii mai face fiul său.

Vlogger-ul are doar cuvinte de laudă la adresa părinților lui. 

fara descriere

„Numele meu este Şelaru Andrei, am 18 ani şi m-am născut pe 28 februarie 2001, în Craiova. Mama este profesoară de matematică, iar tata, inginer silvic. Părinţii m-au sprijinit, însă nu au fost genul acela care să fie în spatele camerei sau să-mi zică ce să fac. Au fost însă de acord cu ideea mea şi nu s-au opus în nici un fel”, a spus Selly. 

În cadrul evenimentului care a avut loc weekend-ul trecut la Craiova în cadrul căuia a obținut două premii: Entertainment Award (offered by YouTube) și YouTube Creator of the Year. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate