Selly, atac dur la dresa lui Cristian Tudor Popescu, după ce l-a judecat că și-a cumpărat o mașină de 70.000 de Euro: „Nu am înțeles de ce circulați cu un Logan, dar este alegerea dumneavoastră”

Selly a răbufnit după ce Cristian Tudor Popescu a spus în urma accidentului vlogg-erului că nu este normal ca la vârsta lui să-și ia un bolid de 70.000 de euro.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Selly a răbufnit după ce a toată lumea a vorbit despre accidentul său de mașină. Vloggerul a făcut un video în care a explicat cu lux de amănunte cum a făcut accident, dar i-a transmis și un mesaj lui Cristian Tudor Popescu. 

Selly, atac dur la dresa lui Cristian Tudor Popescu, după ce l-a judecat că și-a cumpărat o mașină de 70.000 de Euro: „Nu am înțeles de ce circulați cu un Logan, dar este alegerea dumneavoastră!”

Mesajul jurnalistului de opinie a devenit viral și a ajuns și la urechile lui Selly, așa că, vloggerul a hotărât să îi transmită un mesaj. 

fara descriere

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

„Domnul Cristian Tudor Popescu, un analist politic pe care îl respect a spus despre mine că trebuie să ai niște probleme interioare nu simple, să-ți iei o mașină de 70.000 de euro. Este o porcărie ce a spus, un om cu păreri politice pertinente, de altfel, un analist destul de respectat și cult. Orice om este liber să facă orice alegere cu banii lui. Alegerea de a-ți cumpăra o mașină preumium este o alegere foarte înțeleaptă dacă tu îți permiți mașina aia. De ce? Este o mașină soigură, are tot felul de dotări, tot felul de senzori care te ajută. Pe mine mă ajută foartemult că am camere, că văd cum parchez, mai ales pe mine ca începător.”, a spus Selly, fără nicio reținere. 

Vloggerul a continuat mesajul, spunând că nu înțelege alegerea renumitului jurnalist, de a circula cu o mașină ieftină. 

fara descriere

„Mi se pare un pic ciudat că deși faceți o grămadă de bani, circulați într-un Logan, dar este opțiunea dumneavoastră.
Dumneavoastră vă place Loganul, este fix alegerea dumneavoastră, nu am înțeles-o eu personal, cum nici dumneavoastră nu ați înțeles alegrea mea de a-mi lua un CLS. Gusturile nu se discută. Dar asta nu înseamnă că eu sau dumneavoastră avem probleme interioare.”, a mai adăugat Selly. 

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu după accidentul lui Selly

fara descriere

„Eu sunt de modă veche. Când dai 70 000 de euro pe o mașină însemnaă că ai niște probleme interioare, nu simple.”, a spus Cristian Tudor Popescu în cadrul unei emisiuni, în timp ce comenta cazului unui infractor anchetat de DIICOT, care purta o geacă de o valoare foarte mare. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate