Serban Huidu a ajuns la cutite cu amicii din cauza jandarmeritei agresate in Piata Victoriei! "Bai dobitocule, ucigasule, tu vorbesti?" Vedeta tv a replicat acid

Serban Huidu s-a certat cu fanii virtuali dupa ce a opinat despre protestele din Piata Victoriei, incepute in 10 august.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Protestele din Piata Victoriei, in care jandarmii au intervenit violent pe alocuri impotriva demonstrantilor pasnici, nu puteau sa-l lase indiferent pe Serban Huidu.Cunoscutul om de televiziune a demarat o discutie pe contul sau de Facebook cu privire la interventia autoritatilor, dar si la comportamentul jandarmeritei Stefania, care fusese anuntata in acea seara cu probleme mari la coloana vertebrala, pentru ca ulterior sa se demonstreze ca se exagerase mult in aceasta privinta. 

Chiar daca subiectul era altul, mai multi amici virtuali de-ai lui Huidu au intervenit, reprosandu-i din nou vedetei tv faptul ca nu s-a retras din viata publica dupa accidentul rutier pe care l-a provocat si in care si-au pierdut viata 3 persoane. "Mey LIMAX, pustnic trebuia sa te faci tot restul zilelor. Eşti o caricatura trista. Nu ai învăţat nimic. Zi mersi ca nu eşti în pericol când te apleci după săpun şi nici nu te dor fălcile de la degustări de"acte de cultura" aplicate de colegii de celulă", i-a transmis cineva, Huidu replicand instant: "Doar atat poti? Io credea că poti mai mult. Jalnic personaj". Apoi, Valentina S. i-a transmis: "Mi-e mila de tine... Ai trecut printr-un accident teribil (de fapt nu doar unul) dar nu ai invatat nimic! Ai primit o sansa de la viata si tot ce faci este sa-ti bati joc de ea! Se pare ca esti mai jalnic decat oricine scrie aici pe pagina ta", prilej pentru Huidu sa riposteze vehement: "Nu ma cunosti, nu stiu cum sunt eu, dar dai sentinte in ceea ce ma priveste. Daca ajut oameni si nu strig in gura mare, ca Becali asa, e rau? Da, ca ma judeci tu. Nu. Spun eu. Ca ma doare fix in cur de pseudojudecata unor oameni ca tine". In sfarsit, un alt internaut a fortat si el nota: "Bai dobitocule, ucigaşule, tu vorbeşti?". 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: