Șerban Huidu, acum 4 ani, despre Răzvan Ciobanu: ”Să sperăm că mărimea encefalului nu-i afectează gândirea”! Reacția, după ce designerul a vorbit despre accidentul prezentatorului

Șerban Huidu i-a criticat pe cei care l-au atacat pe Răzvan Ciobanu după moarte, pe motiv că a fost gay. Cu toate acestea, cei doi nu au fost foarte buni prieteni.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Răzvan Ciobanu și Șerban Huidu s-au contrat în 2015, atunci când Cârcotașul a apărut pentru prima dată, după accidentul din 2011, într-o scenetă la emisiunea de la Prima.

”Și iar mă mănâncă limba, pardon mâna... să înțeleg că ”respectu” lu' Șerban Huidu pentru familia celor omorâți s-a sfârșit?! Că așa știu că a spus: nu mai apare pe sticlă din respect... băi, da în țara asta toți sunt policieni?! Una spun și alta fac?”, a scris Răzvan Ciobanu pe contul lui de socializare acum 4 ani.

Huidu i-a răspuns atunci ironic, făcând câteva remarci legate de fizicul designerului.

Huidu a reacționat la acuze: ”Este meseria mea”

”Răzvan Ciobanu s-ar fi atacat că eu mi-am încălcat promisiunea! Tare croitorașul căruia propria mamă i-a zis să nu mai slăbească pentru că ”i-a rămas capul mare”, am încheiat citatul!

Aș vrea să lămuresc ce am spus ca să fie clar: pe blog, după accident, am scris între altele așa: ”nu voi mai apărea în prim plan la Cronică și asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am susținut niciodată că sunt fără pată, dar reacția unor colegi de breaslă l-a lăsat fără grai. Vă rog să înțelegeți că Șerban Huidu nu se agață de statutul de persoană publică și că niciodată nu a făcut acest lucru...”

fara descriere

Nu voi mai apărea la Cronică în prim plan domnu’ Ciobanu, de media nu m-am dezis niciodată! Este meseria mea și o fac așa cum pot. E ca și cum domnul Ciobanu nu ar mai fi croitoraș pentru că a făcut din culpă ”deci fără intenție” ceva!

Citeste si: Cum mirosea în apartamentul în care a locuit Răzvan Ciobanu, când au ajuns prietenii

Citeste si: Cum a fost găsit Răzvan Ciobanu de către echipajul SMURD: „Era încleștat...”

Citeste si: ȘOC! Ce i-au pus prietenii în coșciug lui Răzvan Ciobanu  cu o noapte înainte de înmormântare! Avem toate detaliile

În rest îi mulțumim ”slăbănogului care a rămas cu capul mare”, am încheiat citatul din mama sa, care e mare fan al Cronicii și să sperăm că mărimea encefalului nu îi afectează gândirea”, spunea Huidu în 2015.

Paradoxul face ca 4 ani mai târziu, Răzvan Ciobanu să moară chiar într-un accident auto, iar Șerban Huidu să fie ”în prim plan” la Cronică.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate