Serban Ionescu, scene dramatice in ultimul sau film! A fost batut, umilit si injurat chiar de Magda Catone!

Serban Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuti actori romani de teatru si film, a decedat la varsta de 62 de ani, viata lui fiind curmata brusc de o boala incurabila.

Distribuie pe:

Autor: C.P.

fara descrierefara descriereIn luna mai, actorul a declarat ca nu poate sa se spele, sa manance singur si nici sa se ridice si sa umble, considerand ca foloseste doar 1% din el, dar si-ar dori sa se recupereze macar in proportie de 40%. De asemenea, el avea probleme cu vorbirea, respiratia si deglutitia, avand in permanenta nevoie de un insotitor.

fara descrierefara descriereUltimul film in care a fost distribuit se numeste "Umilinta", a fost regizat de Catalin Apostol si a avut premiera la inceputul anului 2011. Serban a jucat rolul unui medic veterinar, Dumitru. Un accident absurd i-a demolat intreaga existenta, transformandu-l in "nebunul satului". Filmul evoca spectacolul zguduitor al unei lumi care nu mai are nici un reper! Actiunea se petrece undeva in Romania, intr-un satuc cu aspect sumbru, cu ocazia inundatiilor catastrofale din 2005.
fara descriereDumitru fost batut de personajele interpretate de Nicodim Ungureanu si de Valentin Teodosiu, alti doi mari actori, dar scenele cumplite au fost cele in care a jucat alaturi de Magda Catone. Aceasta il injura, il batjocorea si ii provoca o enorma suferinta, aproape cum s-a intamplat si in viata reala.
fara descriere
Filmul nu a primit prea multe aprecieri din partea criticilor la vremea respectiva, iar publicul a taxat acest lucru prin prezenta redusa in salile de cinema.

"Serban Ionescu a jucat un rol de compozitie, un rol total", a declarat regizorul acestei pelicule,  Catalin Apostol.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate