Serghei Mizil, atac suburban la adresa lui Cristian Tudor Popescu! ”Știi că te-am urmărit, vino să ne luptăm”! Scandalul va ajunge în instanță

Serghei Mizil a lansat un atac suburban la adresa lui Cristian Tudor-Popescu, pe care l-a anunțat că-l va da în judecată.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Scandal-monstru între Serghei Mizil și Cristian Tudor Popescu. Afaceristul a lansat un atac extrem de dur la adresa jurnalistului, atât de dur încât nu se poate reproduce. Timp de aproape 10 minute, Mizil l-a înjurat pe CTP fără să se repete, într-un live pe pagina proprie de socializare.

Serghei este negru de supărare pentru că jurnalistul ar fi scos la iveală o scrisoare din arhivele securității care aparține familiei lui și care ar conține detalii intime. Dezvăluirile ar fi fost făcute într-o emisiune de televiziune la care CTP a luat parte alături de Emil Hurezeanu, care, spune Serghei, i-ar fi cerut acestuia scuze ulterior.

Serghei Mizil: ”Ai citit o scrisoare intimă a familiei mele”

”Te-ai luat de familia mea, te-ai luat de toată lumea. Norocul tău, măi..., că sora mea e prea proastă și n-a avut curaj să te dea în judecată. Păi cum citești tu scrisorile familie mele, mă. Cine ești tu, mă?...

Trebuie să ne judecăm, plăcerea mea... Te dau în judecată că ai spus despre familia mea, ai citit o scrisoare intimă și vreau să-ți pun o întrebare, băi... Păi aia era o scrisoare dată de la securitate. De unde o aveai dumneata?... Vreau să știu și eu cum ai luat tu scrisorile alea. Tu știi că dacă intri într-o chestie intimă a unei familii, e penal? (...) El a citit și cu Hurezeanu... Hurezeanu când a văzut, băiat șmecher, a zis: Băi, Serghei, îmi cer scuze... Ăsta, în piept se uita așa...”, i-a transmis Serghei Mizil lui CTP.

Citeste si: Criza COVID-19. OMS ne distruge Crăciunul şi Anul Nou! Când se va decide în România - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Serghei Mizil este praf în afaceri! Restaurantele i-au scos bani din buzunar, dar speră să dea lovitura în imobiliare!

Citeste si: Serghei Mizil și-a dat pantalonii jos în fața unui stadion plin, pe vremea lui Nicolae Ceaușescu! Vezi cine l-a salvat de furia oamenilor care au sărit să îl ia la bătaie!

Citeste si: Serghei Mizil a salvat-o pe Cristina Ţopescu din mâinile romilor! Aceştia au vrut să o linşeze pentru că au crezut că le otrăveşte copiii!

Citeste si: Serghei Mizil a salvat-o pe Cristina Ţopescu din mâinile romilor! Aceştia au vrut să o linşeze pentru că au crezut că le otrăveşte copiii!

”Bine ți-a făcut Gigi Becali”

Omul de afaceri spune că își asumă asumă procesul cu Cristian Tudor Popescu și în cazul în care acesta l-ar da în judecată pentru vorbele grele pe care i le aruncîă în live, doar să se poat întâlni față în față cu acesta, în instanță. El spune că l-a căutat pe CTP și în trecut, inspirat de Gigi Becali, care l-a prins pe jurnalist într-o cafenea și i-a aplicat o corecție fizică.

”Bine ți-a făcut Gigi Becali, eu nu te-am găsit nicidată și știi că te-am urmărit. Mă, dacă ești așa nervos, vino mă, să ne luptăm noi doi, șmechere. Când te-a luat Gigi Becali să-ți dea palme în cap atunci, mamă, mamă, cât m-am rugat la Dumnezeu... Genial a fost ăla! Cine ești tu mă, până la urmă? CTP! Știți cine sunt eu? SNM, mai tare decât CTP!

Păi nu ți-e rușine, mă? Încontinuu tot latri tu, faci tu... Ești cineast, ești tenisman, ești scriitor, ești ziarist, dar nu ne lași mă în pace?... Tu ești Magazinul Victoria, 50 de magazine într-unul singur!”, a mai spus Serghei Mizil.

Tatăl lui Serghei Mizil a fost un mare demnitar comunist

Serghei Mizil este fiul fostului demintar comunist Paul Niculescu Mizil. Acesta a ocupat funcții de Ministru al Educației și Învățământului în perioada 1972-1976 și de Ministru al Finanțelor (1978-1981). De asemenea, în perioada 1981-1989, el a fost președinte al Centrocoop (Uniunea Națională a Cooperației de Consum). Acesta a fost căsătorit cu Lidia Niculescu-Mizil și a avut 6 copii, dintre care trei adoptați. Paul Niculescu Mizil a murit în 2008, la 85 de ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Pepe a rupt tăcerea! A bătut-o pe Raluca Pastramă? Verificați

Bomba momentului! Cu cine l-a înșelat Raluca Pastramă pe Pepe? Adevăratul motiv pentru care s-a ajuns la divorț. Documentul care schimbă totul

Oana Lis, îngrijorată pentru sănătatea soțului ei. Cum îl protejează pe Viorel Lis de coronavirus: „I-am luat...”

Ce spunea Serghei Mizil despre Mario Iorgulescu: ”Cel mai tare elev al meu!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies