Serghei Mizil, din nou în scandal cu Mădălin Voicu? L-a desfiinţat pe fostul lui prieten! "L-a părăsit aia şi a schimbat yalele la casă" EXCLUSIV!

Serghei Mizil, din nou în scandal cu Mădălin Voicu? L-a desfiinţat pe fostul lui prieten!

Autor: Lili Lascar

Serghei Mizil a contraatacat dur după ce fostul prieten de suflet, Jean Maurer, l-a criticat şi ironizat într-o postare pe facebook. Afaceristul, în stilul lui caracteristic, l-a desfiinţat pur şi simplu pe fizician şi i-a amintit că l-a ajutat când trecea printr-o criză financiară.

" N-am înţeles de ce acest bătrân expirat mă face în toate felurile ştiind că eu cu asta mă hrănesc şi că îl desfiinţez din trei cuvinte.

Zice că îmi plăceau curvele şi interlopii...Da, ba, pentru că eu niciodată nu m-am dat savant, doctor docent sau eminenţă cenuşie, cum ai făcut tu...Ce fizician e ăsta? Ce mare teoremă a elaborat, ce a inventat? Vă spun eu, a inventat pârţul cu stropi, că purta mereu nişte pantaloni albi de in şi era ud la fund, râdea lumea de el. I-am zis la un moment dat să-şi pună scutece sau tampoane. Şi încă ceva, vreau să-l întreb dacă tot îi e ruşine că am fost prieteni şi sunt ultimul analfabet şi cocalar, de ce lua bani de la mine când nu avea ce să mănânce şi mai stătea cu cinci persoane în casă, el, fizicianul de renume internaţional?", a declarat Mizil pentru WOWbiz.ro.

Serghei Mizil, din nou în scandal cu Mădălin Voicu? "Doarme pe canapea, acasa la mama lui"

Ei bine, în timp ce vorbea despre Jean Maurer, omul de afaceri şi-a amintit de celălalt prieten bun cu care s-a certat în urmă cu câţiva ani şi nu a ezitat să-l taxeze şi pe acesta.

Este vorba despre Mădălin Voicu, căruia i-a reproşat că a renunţat la prietenii lui de dragul unei femei.

" Ce face, măi, "Paganini" acum? El, politician şi violonist celebru care s-a certat cu mine şi cu alţii din cauza unei femei...Şi

ce-a făcut aia, marea pictoriţă? L-a dat afară din casă şi a schimbat yalele. L-a părăsit şi maestrul doarme acum pe canapea, acasă la mama lui, în bibliotecă. Vai de el. Uite pentru ce le-a dat ăsta cu şutul prieteniilor lui de-o viaţă...", a declarat Serghei.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandalul anului continuă! Serghei Mizil îl desfiinţează pe fostul prieten de suflet Jean Maurer! "Lua bani de la mine când nu avea ce să mănânce. E un bătrân expirat şi...

Scandal monstru între Jean Maurer şi Serghei Mizil: ”Aşa sunt unii foşti prieteni cărora băutura le-a mâncat creierii!” Cei doi au fost cei mai buni amici în tinereţe EXCLUSIV

Tragedia uitata din viata lui Serghei Mizil. Nepotul lui preferat a murit chiar de Paste. Tanarul care avea o fetita de trei ani ii apare mereu in vise omului de afaceri FOTO

Luna în Gemeni aduce schimbări foarte bune pentru 5 zodii

Se dau 400 de lei de persoană! Poți aplica de pe 14 mai. Ce poți să faci cu banii de la stat

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

EXCLUSIV. Imaginile spun totul: Cătălin Măruță fumează. A fost surprins pe video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies