Vedete

Serghei Mizil, gasit mort in Dunare! Povestea din spatele imaginilor care au socat Romania!

Serghei Mizil este protagonistul productiei “Marilena”, unde a jucat alaturi de nume mari precum Cecilia Barbora sau Cornel Palade rolul unui om de afaceri controversat. In film personajul interpretat de Serghei Mizil este ucis cu sange rece de interlopi si aruncat in Dunare.

Distribuie pe:

Autor: G.C.

In pelicula care a si rulat pe marile ecrane, in urma cu cativa ani, personajul interpretat de fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu-Mizil este asasinat intr-un mod terifiant, iar trupul ii este aruncat in Dunare, spre disperarea familiei care il gaseste intr-o stare jalnica.

Rolul l-a prins de minune pe Serghei Mizil. In ciuda faptului ca acesta nu are studii de specialitate, rolul lui a fost extrem de apreciat de producatori si de public si a primit numeroase oferte de a mai juca si in alte productii.

Povestea din spatele imaginilor care au socat o tara intreaga a dezvaluit-o chiar el

"Cand au aparut pozele in presa au fost unii care nu au citit articolele... Au vazut doar imaginile si au sunat-o pe Cora s-o intrebe daca am murit. Adevarul e ca machiajul a fost genial, pana si eu am crezut ca sunt un cadavru. Ala a fost un rol pe gustul meu. Multi mi-au zis ca de fapt nu am jucat, ca ala sunt eu", a declarat simpaticul afacerist.

In filmul "Marilena", Mizil i-a dat viata lui Radu, un roman care se intoarce in tara dupa ce emigrase in Canada, se implica intr-o afacere ilicita si este ucis cu sange rece de interlopi.

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate