Vedete

Serghei Mizil, gasit mort in Dunare! Povestea din spatele imaginilor care au socat Romania!

Serghei Mizil este protagonistul productiei “Marilena”, unde a jucat alaturi de nume mari precum Cecilia Barbora sau Cornel Palade rolul unui om de afaceri controversat. In film personajul interpretat de Serghei Mizil este ucis cu sange rece de interlopi si aruncat in Dunare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.C.


Serghei Mizil, gasit mort in Dunare! Povestea din spatele imaginilor care au socat Romania!icon photo

In pelicula care a si rulat pe marile ecrane, in urma cu cativa ani, personajul interpretat de fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu-Mizil este asasinat intr-un mod terifiant, iar trupul ii este aruncat in Dunare, spre disperarea familiei care il gaseste intr-o stare jalnica.

Rolul l-a prins de minune pe Serghei Mizil. In ciuda faptului ca acesta nu are studii de specialitate, rolul lui a fost extrem de apreciat de producatori si de public si a primit numeroase oferte de a mai juca si in alte productii.

Povestea din spatele imaginilor care au socat o tara intreaga a dezvaluit-o chiar el

"Cand au aparut pozele in presa au fost unii care nu au citit articolele... Au vazut doar imaginile si au sunat-o pe Cora s-o intrebe daca am murit. Adevarul e ca machiajul a fost genial, pana si eu am crezut ca sunt un cadavru. Ala a fost un rol pe gustul meu. Multi mi-au zis ca de fapt nu am jucat, ca ala sunt eu", a declarat simpaticul afacerist.

In filmul "Marilena", Mizil i-a dat viata lui Radu, un roman care se intoarce in tara dupa ce emigrase in Canada, se implica intr-o afacere ilicita si este ucis cu sange rece de interlopi.

 

 
Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune