Vedete

Serghei Mizil, gasit "mort" in Dunare! Povestea din spatele imaginilor care au socat Romania! "Si eu am crezut ca sunt un cadavru"

Mizil este protagonistul productiei “Marilena”, unde joaca, alaturi de nume mari precum Cecilia Barbora sau Cornel Palade, rolul unui om de afaceri controversat.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

In pelicula care a si rulat pe marile ecrane, in urma cu cativa ani, fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu-Mizil este asasinat intr-un mod terifiant, iar trupul ii este aruncat in Dunare, spre disperarea familiei care l-a gasit intr-o stare jalnica.

Rolul l-a prins de minune pe Serghei care, in ciuda faptului ca nu are studii de specialitate, a fost extrem de apreciat de producatori si de public si a primit numeroase oferte de a mai juca si in alte productii.

Povestea din spatele imaginilor care au socat o tara intreaga ne-a spus-o chiar el.

"Cand au aparut pozele in presa au fost unii care nu au citit articolele...Au vazut doar imaginile si au sunat-o pe Cora s-o intrebe daca am murit. Adevarul e ca machiajul a fost genial, pana si eu am crezut ca sunt un cadavru. Ala a fost un rol pe gustul meu. Multi mi-au zis ca de fapt nu am jucat, ca ala sunt eu", a declarat simpaticul afacerist.

In filmul "Marilena", Mizil i-a dat viata lui Radu, un roman care se intoarce in tara dupa ce emigrase in Canada, se implica intr-o afacere ilicita si este ucis cu sange rece de interlopi.

Galerie foto