WOW

Sexul dupa 60 de ani. Cum arata partidele de amor la varsta a treia

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Sexul dupa 60 de ani. Cum arata partidele de amor la varsta a treiaicon photo
Odata cu batranetea, activitatile intime devin tot mai putin frecvente, insa nu dispar in totalitate, asa cum am fi tentati sa credem.


In urma unui studiu realizat in randul persoanelor trecute de 60 de ani, din Marea Britanie, cercetatorii au descoperit ca 28% din persoanele de 65 de ani sau mai mult se aratau saisfacute cu viata lor sexuala, in timp ce 51% s-au plans ca nu au parte de suficienta "actiune".


Unul din zece oameni chestionati au mai spus ca au avut parte de mai multi parteneri sexuali, de cand au implinit 65 de ani, si nu doar unul singur.


Pentru 16% din barbatii chestionati, sexul reprezenta cea mai importanta parte intr-o relatie, in timp ce pentru femeile de 65 de ani, sexul conta doar 3%.
Cat despre motivele pentru care ar renunta complet la sex, 47% dintre ei au mentionat sanatatea ca prim factor, in timp ce 17% au vorbit de oportunitate.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune