Sezonul virozelor respiratorii se apropie, iar tusea și gâtul iritat sunt unele dintre cele mai întâlnite simptome. Află cum le poți ameliora rapid

Iarna își spune cuvântul, iar tot mai mulți pacienți ajung la medic cu simptome de răceală și gripă.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Sezonul virozelor respiratorii a început, iar pacienții caută tot mai multe  remedii naturiste  pentru a calma simptomele de răceală şi gripă. Acum, tusea și gâtul iritat pot fi ameliorate cu ajutorul unui sirop natural, cu triplu efect împotriva tusei productive şi tusei uscate, ce poate fi administrat inclusiv copiilor cu vârsta de la 1 an.

Citeste si: Mii de viroze prezente în rândul copiilor! Simptomele sunt asemănătoare cu noua tulpină Delta

Siropul TheraTuss, remediul potrivit pentru lupta împotriva virozelor respiratorii

Kanald.ro și theratuss.ro au descoperit remediul perfect pentru persoanele care se confruntă cu viroze respiratorii. Siropul de tuse TheraTuss este un produs 100% natural, fără conservanți artificiali, care ajută la tratarea durerilor în gât sau a tusei. El conține patru ingrediente esențiale, care sunt menite să calmeze iritațiile întâlnite la nivelul gâtului și faringelui, dar și la nivelul căilor respiratorii: pătlagină îngustă, miere, turiță mare și nalbă mare.

Siropul TheraTuss, un remediu natural pentru durerile în gât

Siropul TheraTuss

[Sursa foto: theratuss.ro]

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Pătlagina îngustă și nalba mare au rol mucoaderent, hidratant și lubrifiant. Mierea, pe lângă acestea, are și un rol emolient. Cât despre turița mare, ea reprezintă un ingredient esențial, fiind antioxidant.

Siropul TheraTuss are ingrediente 100% naturale

Siropul TheraTuss, un remdiu pentru lupta împotriva virozelor respiratorii

[Sursa foto: theratuss.ro]

Cum poate fi administrat siropul TheraTuss?

Siropul TheraTuss poate fi administrat atât în cazul adulților, cât și în cazul copiilor. În ceea ce privește pacienții cu vârste cuprinse între 1 și 6 ani, este necesară o singură linguriță dozatoare de 5ml, de două ori pe zi.

Citeste si: Ce să bei iarna: cum îți menții imunitatea crescută

Pentru copiii de peste 6 ani, este necesară administrarea a două lingurițe dozatoare de 10 ml, de două ori pe zi. În cazul adulților, siropul poate fi administrat chiar și de patru ori pe zi, la intervale scurte, fără să se depășească de fiecare dată doza de două lingurițe, a câte 10 ml.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies