Sfânta Maria 2020! Mesaje pe care le poți trimite pe 15 august prietenilor și apropiaților

Ziua de 15 august este o zi de mare sărbătoare pentru mai bine de două milioane de români care își sărbătoresc onomastica.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Sfânta Maria
Sfânta Maria - 15 august 2020


In articol:

Sfânta Maria 2020! Ziua de 15 august este marcată în Calendarul Creștin-Ortodox ca fiind Adormirea Maicii Domnului. Este o zi foarte importantă pentru persoanele care poartă numele „Maria”, „Marian” sau „Mariana”.

Există și o confuzie în ceea ce-i privește pe oamenii care poartă aceste nume pentru că mai este o sărbătoare de acest fel pe 8 septembrie. Însă în tradiția românească, în ziua de 8 septembire se sărbătorește Sfânta Maria Mică.

Citeste si: Obiceiuri și tradiții de Adormirea Maicii Domnului. Importanța uriașă a evenimentului

Sfânta Maria 2020! Mesaje frumoase de Sfânta Maria 

Pentru că ziua de 15 august nu poate trece fără să le facem o urare apropiaților, am realizat o listă cu cele mai frumoase mesaje care pot fi trimise pe 15 august. 

Citeste si: Lunea Sfântului Duh. De ce e importantă în calendarul creștin ortodox?

Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă. La mulţi ani Maria!

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

La fel ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun și mai înţelept. Iartă când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Maria!

Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii.

Îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îţi călăuzească paşii şi să îţi lumineze calea în viaţă. Ești un om bun.

Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie.

Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi să-ţi călăuzească paşii pe calea vieţii, să te ridice când eşti la pământ şi să-ţi binecuvânteze fiecare moment. La mulți ani cu bucurii.

Îți doresc să înfrunți toate problemele vieții, așa cum și Maica Domnului a învins tristețea și lacrimile.

Citeste si: Sfânta Maria Mare, 15 august. Este greșit să faci urări la sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului? Ce spun preoții

Prietena mea, Maria Sper sa ramai mereu un spirit tânăr si plin de viată, sa fim mereu împreuna si sa nu uitam niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani Maria!

Chiar daca ai nume de Sfântă știu ca diseară o sa dai de băut si o sa ne primești cu masa plina.

De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.

Urmatorul articol
Citește și:

Carismaticul Mehmet Ozan Dolunay, Cenk, din serialul “Nemilosul Istanbul”, schimbare radicala de look; Fanii au reactionat

Laura, o proaspătă mămică de 33 de ani, nu-și poate strânge bebelușul la piept din cauza unei boli necruțătoare. Tânăra suferă de cancer și are nevoie de ajutorul tuturor pentru...

Super-alimentul care poate fi consumat fără limită! Nu îngrașă și are beneficii uluitoare pentru organismul nostru

O tânără profesoară este refuzată de toate școlile din Germania din cauză că are prea multe piercinguri

O tânără abandonată la naştere, s-a îndrăgostit de tatăl biologic: „M-am culcat cu el deși știam că sunt fiica lui”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies