Sfântul Ciprian 2022. Pe ce dată este prăznuit Sfântul Mucenic Ciprian

Sfântul Ciprian 2022. Vezi pe ce dată este cinstit Sfântul Mucenic Ciprian.

Autor: Georgiana Anton

In articol:

Sfântul Ciprian 2022. Vezi pe ce dată este cinstit Sfântul Mucenic Ciprian. Citește Rugăciunea către Sfântul Ciprian împotriva farmecelor și a blestemelor.

 Pe ce dată este prăznuit Sfântul Mucenic Ciprian

Sfântul Ciprian este prăznuit în fiecare pe 2 octombrie, ocazie în care credincioșii se roagă pentru dezlegarea farmecelor și a blestemelor.

Sfântul a trăit pe vremea împăratului Dioclețian și a fost vrăjitor, filosof şi slujitor al zeului păgân Apolo din Antiohia Siriei.

Citeste si: Minunile Sfântului Ciprian. Se spune că Sfântul Mucenic Ciprian dezleagă blestemele și vindecă boli grave

Sfântul Mucenic Ciprian era renumit pentru vrăjitorie și pentru ritualurile satanice pe care le practica, inclusiv jertfirea copiilor în numele diavolului. El s-a întors la credința creștină, după ce a auzit de existența fecioarei Iustina, căreia a încercat să îi facă vrăji de iubire, care nu i-au reușit.

Sfântul Ciprian 2022. Pe ce dată este prăznuit Sfântul Mucenic Ciprian

Sfântul Ciprian 2022. Pe ce dată este prăznuit Sfântul Mucenic Ciprian

[Sursa foto: doxologia.ro]

Unde se află moaștele Sfântului Ciprian

Pe 2 octombrie, credincioșii obișnuiesc să meargă să se roage la moaștele Sfântului Ciprian, care se află la Biserica Sfântul Ciprian-Zlătari, din București.

Aici se află mâna dreaptă a Sfântului Mucenic Ciprian, care se spune că este făcătoare de minuni.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

În fiecare an, de Sfântul Ciprian, sute de enoriași trec pragul bisericii și fac rugăciuni pentru a fi feriți de farmece și blesteme.

Citeste si: Sfântul Ciprian 2022. Rugăciunea Sfântului Mucenic Ciprian împotriva farmecelor și a blestemelor

Sfântul Ciprian 2022. Rugăciune împotriva farmecelor și a blestemelor

Stăpâne Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule și Chivernisitorule a toate, Sfânt și slăvit ești; Împăratul împăraților și Domnul domnilor, slavă Ție! Tu, Cel ce locuiești în lumina cea nepătrunsă și neapropiată, pentru rugăciunea mea, a smeritului și nevrednicului robului Tău, depărtează demonii și stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul și fă-l să-și dea roadele lui; copacii și viile să-și dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate și eliberate de nerodirea pântecelui; acestea și toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă și toată zidirea

de toate legăturile diavolești. Și dezleagă pe robul Tău (numele), împreună cu toate ale casei lui, de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor și ale puterilor potrivnice. Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul părinților noștri, toată lucrarea satanei, Tu, Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji și de toate lucrările satanicești și de toate legăturile lui, și distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea Prea Sfântului Tău nume, al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh!

Așa, Doamne, Stăpâne a toate, auzi-mă pe mine nevrednicul slujitorul Tău și dezleagă pe robul Tău (numele) de toate legăturile satanei și dacă este legat în Cer, sau pe pământ, sau cu piele de animale necuvântătoare, sau cu fier, sau cu piatră, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sânge de om, sau cu al păsărilor sau cu al peștilor, sau prin necurăție, sau în alt chip s-au abătut asupra lui, sau dacă din altă parte au venit, din mare, din fântâni, din morminte, sau din orice alt loc, sau dacă au venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasăre, sau prin șerpi (vii sau morți), sau prin pământul morților, sau dacă au venit prin străpungere de ace, dezleagă-le pentru totdeauna, în ceasul acesta, Doamne, cu puterea Ta cea mare!

Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoști și știi toate, dezleagă, sfărâmă și distruge acum lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele) păzește-l, cu toți ai casei lui, de toate uneltirile diavolești.

Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna toate lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (numele).

Așa, Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul slujitorul Tău și pe robul Tău, cu toți ai casei lui, și dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala și de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputința, prostia, neînțelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia, și de toate rătăcirile și greșelile, știute și neștiute, pentru Sfânt numele Tău, că binecuvântat ești în veci.

Slavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție! Amin.

 

sursă:  doxologia.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfântul Ciprian 2022. Rugăciunea Sfântului Mucenic Ciprian împotriva farmecelor și a blestemelor

Calendar Ortodox OCTOMBRIE 2022. Pe ce dată este sărbătoarea Sfântului Dumitru, Ocrotitorul Bucureștilor

Minunile Sfântului Ciprian. Se spune că Sfântul Mucenic Ciprian dezleagă blestemele și vindecă boli grave

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

Alertă chiar la granița României! Stare de urgență în UNGARIA. A fost identificat un VIRUS CUMPLIT

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Amenzi uriașe pentru români. Poliția s-a pus pe strâns bani din controale

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies